Dezvăluiri cutremurătoare despre dansatoarea Loredanei. Înainte de tragedie, s-a visat îmbrăcată în rochie de mireasă

Cu doar câteva zile înainte de a intra în comă, dansatoarea de 16 ani care a colaborat cu Loredana Groza le-a povestit colegilor că avea fel de fel de vise ciudate, în ultimul timp....
24.09.2013 | 08:40
Dezvaluiri cutremuratoare despre dansatoarea Loredanei Inainte de tragedie sa visat imbracata in rochie de mireasa

Cu doar câteva zile înainte de a intra în comă, dansatoarea de 16 ani care a colaborat cu Loredana Groza le-a povestit colegilor că avea fel de fel de vise ciudate, în ultimul timp.

La doar 16 ani, Alexandra Olteanu a pierdut lupta cu viaţa, după ce mai bine de două săptămâni a umblat prin spitale întrucât avea dureri groaznice de cap. Medicii i-au pus un diagnostic greşit, de otită, deşi tânăra suferea de o meningo-encefalită care i-a fost fatală.

Înainte de a intra în comă, dansatoarea care a colaborat cu Loredana Groza s-a întâlnit cu mai mulţi colegi şi colege din trupa sa de dans, cărora le-a povestit că în ultimul timp avea fel de fel de vise ciudate.

”Era o fată foarte veselă şi glumeaţă şi o foarte bună dansatoare, nu obosea niciodată. Ne-am întâlnit ultima oară cu ea la începutul lunii august, eram în vacanţă. Mai în glumă, mai în serios ne-a povestit că tot visează un preot cu care dansează la o nuntă, unde ea e îmbrăcată în mireasă deşi nu ea era mireasa. Şi că a pierdut un pantof şi a spart toate paharele de pe masă. Noi atunci chiar am glumit, am zis să-l caute şi să-l ia în trupă. Abia după ce s-a întâmplat această tragedie ne-am amintit respectivul episod, probabil aceste vise îi prevesteau moartea”, a povestit unul dintre colegii Alexandrei pentru Libertatea.

Deşi a decedat vineri, tânăra urmează a fi înmormântată în cursul zilei de miercuri.

SURSA: Libertatea.ro

Mai mult:  https://www.libertatea.ro/entertainment/dezvaluiri-cutremuratoare-despre-moartea-tinerei-dansatoare-a-loredanei-inainte-de-tragedie-s-a-visat-imbracata-in-rochie-de-mireasa-928682

Tags: