Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri de culise din interiorul naționalei. Edi Iordănescu, criză de nervi din cauza lui Florinel Coman. „Nu poate face așa ceva la ce talent are”. Video exclusiv

Florinel Coman a refuzat să mai joace în meciul de titlu după ce Farul a întors scorul cu FCSB. FANATIK a aflat că Edi Iordănescu s-a supărat rău pe atitudinea atacantului.
26.05.2023 | 12:55
Dezvaluiri de culise din interiorul nationalei Edi Iordanescu criza de nervi din cauza lui Florinel Coman Nu poate face asa ceva la ce talent are Video exclusiv
Florinel Coman, în tricoul echipei naţionale. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a întors de la 0-2 la 3-2 meciul cu FCSB şi a tranşat titlul înainte de ultima etapă. După ultimul gol marcat de “marinari”, Florinel Coman a avut o ieșire nervoasă. A gesticulat supărat la adresa colegilor şi s-a cerut afară de pe teren, deşi se juca titlul!

Dezvăluiri de culise din interiorul naționalei. Edi Iordănescu, criză de nervi din cauza lui Florinel Coman

Din informaţiile FANATIK, ieşirea nervoasă a lui Florinel Coman l-a supărat pe Edi Iordănescu, aflat la meci. Selecţionerul le-a transmis apropiaţilor că la talentul uriaş pe care îl are, Coman nu are voie să se comporte în acest fel, după cum s-a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Apropo de Florinel Coman, a făcut o criză de nervi în minutul 80 şi ceva. N-a mai vrut să joace. Din informaţiile noastre, Edi Iordănescu s-a supărat foarte tare pe atitudinea lui Florinel Coman. 

«La ce talent are, nu are voie să facă ceea ce a făcut cu Farul. Să ajungi să îi cerţi pe toţi, să nu mai faci faza defensivă şi să culmineze totul cu faptul că tu nu mai vrei să joci»

A spus Edi: «La ce talent are, nu are voie să facă ceea ce a făcut cu Farul. Să ajungi să îi cerţi pe toţi, să nu mai faci faza defensivă, să nu ajuți fundașul stânga, pe Radunovici şi totul să culmineze cu faptul că tu nu mai vrei să joci!».

ADVERTISEMENT

Cu tot respectul pentru Florinel Coman, s-a comportat fix ca un amator. Şi nu va ajunge unde și dorește făcând aşa ceva. Dacă el făcea asta la orice echipă profesionistă, era dat afară sau primea o amendă uriaşă.

„Nu poţi, Florinel, ca un copil răzgâiat, să îţi iei jucăriile şi să pleci”

Cu tot dragul, dai dovadă de o mare slăbiciune din punctul de vedere al caracterului. Este 3-2 în minutul 80, de ce să nu poţi să întorci? Mai ai 15 minute. N-ai voie să te ceri afară în meci de titlu.

ADVERTISEMENT

Putea să apară Gigi Becali în centrul terenului cu fluierul. N-ai voie să faci aşa ceva. Eu îi spun public: îmi place de acest băiat, dar mi-a dat o virgulă mare. Dar nu poţi, Florinel, ca un copil răzgâiat, să îţi iei jucăriile şi să pleci.

Tu eşti liderul echipei. Nu poţi să faci aşa ceva. În momentul ăla s-au demoralizat toţi, s-a terminat meciul cu 15 minute înainte de final: «Nu mai vreau bă, să joc, cu ăştia!».

ADVERTISEMENT

Mai sunt 15 minute. Gândeşte-te că nu e vorba de două goluri. La egal se juca. Tu, gladiatorul, îţi arunci scutul şi îi spui ăluia să îţi taie capul, că s-a terminat. Păi Spartacus se bătea cu opt”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Ieşirea lui Florinel Coman vine cu trei săptămâni înaintea acţiunii echipei naţionale din preliminariile Euro 2024 cu Kosovo şi Elveţia. Atacantul FCSB-ului va avea şansa de a-şi mai spăla din păcate la echipa naţională, la cele două meciuri cruciale.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

Florinel Coman a greşit. La el s-au adunat foarte multe frustrări. A fost atacat. Florinel a tras această echipă după el şi a ajuns să joace cu titlul pe masă. A greşit, este tânăr, are timp” – Mihai Stoichiţă

  • 25 de ani are Florinel Coman 
  • 10 goluri a marcat Coman în acest sezon din SuperLiga
ADVERTISEMENT