Fotbal intern

Dezvăluiri de la discuţia finală Dică-Becali: “Patronul mi-a spus că o să mă întorc la FCSB!”

23.12.2018 | 21:06
Dezvaluiri de la discutia finala DicaBecali Patronul mia spus ca o sa ma intorc la FCSB

Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a discutat la ultima “înfăţişare” cu Gigi Becali, cea în care s-a decis încheierea contractului cu FCSB prin demisia antrenorului. Fostul tehnician al FCSB a explicat că el l-a sunat pe patron şi că i-a spus că nu a procedat corect faţă de el, iar apoi a povestit cum a decurs discuţia.

“Eu l-am sunat pe patron, i-am zis că nu a procedat corect faţă de mine şi asta a fost tot. Patronul, la ultima discuţie, mi-a spus să capăt mai multă experienţă şi poate că o să mă sune să mă întorc la FCSB. Aşa am terminat discuţia.  Eu aşa am gândit în acel moment, referitor la schimbările de care zicea patronul. Şi mi se pare că nu am gândit rău, aţi văzut, echipa a avut ocazii deşi jucam în zece oameni. Ce n-a mers la echipă? Am avut în ultimele patru meciuri vreo 20 de ocazii mari de gol! Asta înseamnă că echipa mergea! Am avut doar ghinion, a spus Dică la Telekomsport.

Discuţia de final dintre Dică şi Becali: “Nici nu mi-am luat la revedere de la jucători!”

Dică a explicat că discuţii după meci a avut doar cu Gigi Becali şi că nu a apucat nici măcar să-şi ia rămas bun de la jucătorii FCSB. Antrenorul a explicat că s-a gândit la un moment dat să-i ia banii lui Becali şi să nu-şi dea demisia, însă că a decis, în cele din urmă, să îşi dea demisia şi să plece fără pretenţii financiare pentru că patronul i-a întins o mână atunci când i-a dat şansa de a antrena pe FCSB.

“Nu sunt omul banului, nu e cazul. M-am gândit şi la varianta asta la un moment dat, să nu plec până nu îmi iau banii, dar am zis că mi s-a întins o mână la Steaua şi aia a fost. Dacă nu voiam eu, nu plecam, stăteam şi îmi luam banii. N-am vorbit nimic cu jucătorii, nici măcar după meci. Nici nu mă mai văd cu ei, au intrat în vacanţă. Am petrecut momente foarte frumoase, îmi pare rău că nu am putut să facă măcar asta”, a spus Dică.

Nicolae Dică şi-a dat demisia de la FCSB, iar principalele variante de înlocuire sunt cele anunţate de FANATIK: Dan Alexa, care este şi preferatul lui Laurenţiu Reghecampf, şi Mihai Teja, care a ajuns în negocierile cu Becali chiar şi la nivel de salariu.