Sporturi

A spus-o PUBLIC! El e tenismenul care NU VREA să facă AMOR cu Simona Halep şi Şarapova!

Una dintre cele mai mari controverse din sport este sexul înainte de meci, care încă nu s-a stabilit dacă e benefic sau dăunător performanţei sportive. ...
31.05.2015 | 00:01

Una dintre cele mai mari controverse din sport este sexul înainte de meci, care încă nu s-a stabilit dacă e benefic sau dăunător performanţei sportive.

Tînărul jucător de tenis Nick Kyrgios a dat însă cărţile pe faţă şi a vorbit despre acest subiect sensibil. Poate cea mai interesantă declaraţie a australianului e că nu s-ar cupla cu o jucătore de tenis, „fiindcă e complicat”.

ULTIMA ORA. Medicii au facut ANUNTUL. Vesti DRAMATICE de la SPITAL! Gabriel Cotabita…

Kyrgios a dat un interviu savuros pentru „Daily Telegraph” pe tema avantajului de a fi jucător de tenis, ceea ce îi aduce o mulţime de admiratoare peste tot pe unde merge: „Sînt clar avantaje. Zbori în jurul lumii şi faci ceea ce îţi place, joci tenis. Admiratoare sînt peste tot în lume, iar dacă eşti bun… ei bine, dacă eşti jucător de top, o mulţime de femei care roiesc în jurul tău ar vrea să te cunoască bine, cît mai bine, în amănunt”.

GALERIE FOTO!!! POZE “OBRAZNICE” CU SIMONA HALEP!!! ITALIENII LE-AU FACUT PUBLICE!!!

Nick Kyrgios a fost anul trecut într-o relaţie intimă cu jucătoarea Viktoria Azarenka, însă iubirea lor a durat puţin. Australianul a dezvăluit şi cum e viaţa amoroasă a jucătorilor din timpul turneelor, însă declară că nu s-ar combina cu fete din circuit: „Nu voi spune nici un nume, dar, o ho hoo!, se întîmplă multe. Ce se întîmplă în turnee se întîmplă repede şi trebuie să ai grijă. De aia nu vreau să mă implic cu jucătoare de tenis”.

Australianul a răspuns şi la marea întrebare, face sau nu sex înainte de meci. „Da, am făcut şi probabil voi mai face sex înainte de meciurile importante, chiar dacă uneori ştiu că ar trebui să mă abţin. Spun ceea ce gîndesc. Mulţi oameni spun ceea ce cred că ar trebui să spună în faţa camerelor şi ascund ceea ce gîndesc. Dacă nu sînt de acord cu ceva, o spun în faţă”, declară Kyrgios pentru „Daily Telegraph”. VEZI SUS IN GALERIE FOTO CELE MAI SEXY POZE CU JUCATOARELE WTA, DE LA SIMONA LA ŞARAPOVA, DE LA BOUCHARD LA ANA IVANOVIC!

S-A AFLAT!!! ASTA E CEL MAI MARE SECRET DIN TRECUTUL PRODANCEI!!!

În celebra serie de filme „Rocky”, antrenorul boxerului îi dădea un sfat referitor la sex. Rocky era sfătuit să nu facă sex înainte de meci pentru că „femeia înmoaie genunchii”. Dar cît este adevăr şi cît e mit în această afirmaţie? Doctorii de la o universitate din Montreal au dat răspunsul. 

Puncte forte şi puncte slabe dacă faci sex înainte de meci

Doctorii de la Universitatea McGill din Montreal au făcut un studiu referitor la atleţii care fac sex înainte de competiţie. Una dintre principalele teme de lămurit era dacă atleţii care fac sex în noaptea premergătoare întrecerii îşi pierd din agresivitate. Doctorii au stabilit o serie de puncte forte şi puncte slabe dacă faci sex înainte de meci.

ULTIMA ORA!!! VEDETA PROTV A FACUT ACCIDENT DE MASINA!!! CUM SE SIMTE!!!

Dezavantaje ale sexului înainte de meci:

* Reduce energia

* Înmoaie genunchii

* Agresivitate mai scăzută

* Reduce testosteronul

Avantaje ale sexului înainte de meci: 

* Relaxează atletul

* Durerile cronice sînt ameliorate

* Combate anxietatea şi tensiunea

* Măreşte concentrarea

* Psihic de concurs mai bun

Atletul care nu face 3 luni sex înainte de meci

Carl Froch este unul dintre atleţii care ia în serios sfaturile antrenorului din filmele „Rocky”. Boxerul britanic a luptat în anul 2014 într-un meci de titlu mondial cu George Groves. El a declarat înainte că nu a făcut sex 3 luni înainte de meci pentru că se simte mai puternic în ring cînd e abstinent.

ŞOC pe piaţa media!!! DESPĂRŢIRE pentru Teo şi Kanal D!!! Cu ce POST TV a semnat!!! 

„Nu am vicii în afară de frumoasa mea prietenă Rachel. Dacă mă credeţi, nu am făcut sex trei luni înainte de meciul cu Groves pentru că eu chiar cred că abstinenţa îmi întăreşte picioarele. Poate fi mit, dar pentru mine contează foarte mult mental”, declara Froch.

El a precizat că relaţia cu frumoasa britanică (VEZI ÎN GALERIE FOTO) este afectată deseori din acest motiv, însă pînă la urmă Rachel îl înţelege şi îl susţine în acest „obicei” al său înainte de meciuri.

Concluziile raportului

Doctorii Universităţii din Montreal au ajuns la concluzia că totul depinde de individ. Pe unii sportivi îi afectează sexul înainte de un meci, pe alţii îi ajută. Totuşi, în cazul sporturilor care au nevoie de un plus de agresivitate, în box, MMA, rugby, chiar fotbal, e recomandat să nu facă sex înainte de meci pentru că le reduce agresivitatea, unul dintre atributele importante.

În orice caz, dezbaterile pe această temă vor continua şi e greu de crezut că se va ajunge la o teorie general valabilă care să spună clar dacă sexul e benefic sau dăunător înainte de meci.