News

Dezvăluiri de ultimă oră! Poliția, implicată în moartea lui Emi Pian. Ce știau autoritățile și cum l-au lăsat să moară pe liderul Clanului Duduieni

05.08.2020 | 09:54
Dezvaluiri de ultima ora Politia implicata in moartea lui Emi Pian Ce stiau autoritatile si cum lau lasat sa moara pe liderul Clanului Duduieni
Execuția interlopului Emi Pian, pas cu pas! Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit după ce Ciprian Napy l-a hăcuit cu mai multe lovituri de cuțit. Crima înfiorătoare putea fi prevenită de autorități, care au preferat să nu se bage și să le accepte jocurile interlopilor care au pus stăpânire pe Capitală, dar și alte orașe din țară.

Potrivit Gândul.ro, Serviciul Grupări Infracționale Violente, înființat tocmai pentru destructuarea unor astfel de organizații criminale, privește de pe margine de ani buni toată gruparea interlopă și nu a încercat săăi întimideze, ori cel puțin nu a reușit.

ADVERTISEMENT

Din cauza neimplicării autorităților, liderii mafioți fac legea pe străzi, se omoară între ei, când toate acestea putea fi prevenite de Poliția plătită din bani publici să protejeze cetățenii.

Emi Pian putea să trăiască, însă Poliția nu s-a implicat când trebuia

La nivelul Poliției Capitalei s-a înființat, în urmă cu mai mulți ani, un departament specializat pentru destructurarea clanurilor interlope din România, dar mai ales din Capitală, unde fac legea de câteva generații.

ADVERTISEMENT

Serviciul Grupări Infracționale Violente este cel care ar fi trebuit să împiedice infracționalitatea la nivel înalt, crimele, jocurile ilegale, șantajul și luptele de stradă pe care interlopii le au cu oamenii de rând sau chiar între ei. Din păcate, implicarea autorităților este nulă, după cum se vede.

De ani buni, Serviciul Grupări Infracționale Violente, condus de comisarul Andrei Marius, nu se implică în activitățile conduse de Clanul Pian și respectiv Clanul Duduienilor, care a băgat teroare în populație.

ADVERTISEMENT

Surse judiciare au declarat pentru sursa menționată că autoritățile puteau interveni în forță și astfel să fi prevenit moartea lui Emi Pian, care a decedat la spital, după multiple înjunghieri în gât, plămâni și în final i s-a tăiat vena femurală de către Ciprian Napy. Scandalul apornit de la un joc de barbut, joc pe care interlopii îl joacă de ani bun și prin care șantajează oamenii.

Criminalul lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, se află și el în stare gravă la spital, după ce fratele liderului Clanului Duduieni l-a hăcuit la rândul său. Reamintim că interlopii implicați în scandal se numără printre cei mai periculoși infractori, care sunt în stare să ucidă cu sânge rece. Grupările interlope din Capitală sunt extinse la nivel național, iar în București au pus stăpânire pe majoritatea zonelor din fiecare sector.

ADVERTISEMENT

În Giulești, situația este cea mai sumbră, pentru că acest clan periculos a adus teroare în rândul oamenilor, iar Poliția este conștientă de toate aceste lucruri, însă a preferat să nu se implice, poate și de teamă. Cert este că în momentul de față, autoritățile nu au niciun cuvânt în fața acestor temuți criminali.

Nicolae Mototolea, zis Nicolae Duduianu, ar fi făcut infarct în închisoare

După ce Emi Pian a murit, la aflarea veștii că bărbatul s-a stins din viață, tatăl acestuia a făcut infarct și ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale. Inițial, în spațiul public s-a vehiculat că capul mafiei Duduienilor ar fi murit, însă Penitenciarul Rahova a anunțat într-un comunicat că informația este falsă.

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate”, a transmis instituția.

Tatăl lui Emi Pian a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, după ce a călcat în mod intenționat un bărbat cu mașina, pe 7 februarie 2019, în timp ce acesta traversa pe o trecere de pietoni semaforizată, la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost lovit intenționat cu mașina.

ADVERTISEMENT
Tags: