Fotbal intern

Dezvăluiri despre banii lui Gigi Becali: „Are o avere de două-trei miliarde de euro”

26.10.2020 | 15:27
Dezvaluiri despre banii lui Gigi Becali Are o avere de douatrei miliarde de euro
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a vorbit despre averea lui Gigi Becali, susținând că dimensiunile avuției patronului de la FCSB sunt mai mari decât cele apărute în presa de specialitate.

Oracolul din Bălcești nu îl plânge pe Gigi Becali, care nu a reușit să vândă „perlele” Dennis Man și Florinel Coman pe suma dorită și consideră că patronul roș-albaștrilor este în continuare unul dintre cei mai bogați oameni din România.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul președinte al Ligii nu crede că Becali va renunța vreodată la echipa de fotbal, chiar dacă va trebui să scoată bani din buzunar în fiecare an pentru a credita clubul.

Dumitru Dragomir, despre averea lui Gigi Becali: „Ajunge la două-trei miliarde de euro!”

Apropiat al lui Gigi Becali, Dragomir consideră că averea lui Becali este mult mai mare decât se crede, iar patronul FCSB are capacitatea să țină echipa mulți ani de acum înainte.

ADVERTISEMENT

Dragomir îl laudă pe Becali și spune că ajută pe toată lumea, bogat sau sărac deopotrivă: ,,Are o avere de două-trei miliarde. El îi ajută şi pe săraci şi pe bogaţi. A adus zeci de milioane în ţara asta. Chiar dacă i-a primit el, tot în ţară i-a cheltuit” , a spus Dumitru Dragomir, la Digisport.

Însă conform Capital, averea patronului de la FCSB a scăzut în 2019, iar latifundiarul din Pipera a ieșit din top 10 cei mai bogați români și ocupă abia locul al unsprezecelea. Însă Dragomir consideră că doar pe Dennis Man și Florinel Coman Becali poate lua o căruță de bani: ,,O să vedeţi că îi va vinde pe Man şi Coman cu 20 de milioane de euro, a mai spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Averea lui Gigi Becali este estimată la 400-450 milioane de euro

Averea lui Gigi Becali era estimată la finalul anului 2019 la 400 – 450 de milioane de euro și afaceristul din Pipera ocupa locul 11 în topul celor mai înstăriți oameni din România.

Gigi Becali a pierdut foarte mulți bani în ultimii ani, mai ales după criza financiară din 2008, iar averea sa, conform Capital este la mai puțin de jumătate decât avea în 2008, când se spunea că a ajuns la un miliard de euro.

ADVERTISEMENT
  • 62 de ani are Gigi Becali
  • 28.48 milioane de euro este valoarea echipei FCSB, conform transfermarkt.com
  • 400 – 450 de milioane de euro este averea latifundiarului din Pipera, conform Capital

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Hermannstadt: 1,97 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT