Life

Dezvăluiri despre Bravo, ai stil. Decizia Kanal D în legătură cu marea finală

06.12.2020 | 16:24
Dezvaluiri despre Bravo ai stil Decizia Kanal D in legatura cu marea finala
ADVERTISEMENT

Se apropie finala Bravo, ai stil, iar în semifinala care va fi difuzată sâmbătă, pe 12 decembrie, au rămas 6 concurente: Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Theo Rose, Cristina Șișcanu, Oana Radu și Deea Codrea.

FANATIK vă oferă câteva detalii de culise despre mecanismul după care funcționează Bravo, ai stil, singurul concurs de modă din România.

ADVERTISEMENT

După cum telespectatorii au putut observa, s-au redeschis liniile de votare pentru concurente și asta deoarece Kanal D are de gând să transmită LIVE gala finală care va avea loc, cel mai probabil, pe 18 decembrie, cu o săptămână înainte de Crăciun.

Finala Bravo, ai stil: o parte înregistrată, o parte în direct

Edițiile speciale care vor fi difuzate de Crăciun și Revelion au fost deja filmate de Kanal D, amfitrionii emisiunilor fiind Adrian Cristea, alias Bursucu și Teo Trandafir, principalele vedetele ale postului.

ADVERTISEMENT

Singurul loc liber care a mai rămas în grilă pentru transmiterea în direct a finalei este 18 decembrie. Finala, așa cum a fost în celelalte sezoane, va fi în direct, asta dacă situația va fi una sigură până atunci, căci producătorii iau toate măsurile de protecție posibile pentru ca pandemia de coronavirus să nu afecteze filmările.

Emisiunile difuzate până acum pe post au fost filmate vara

De altfel, emisiunea Bravo, ai stil Celebrities s-a oprit pentru câteva luni, imediat când țara noastră a intrat în martie în starea de urgență. Filmările au fost reluate după data de 15 mai, iar cele mai multe ediții înregistrate, cele pe care le-am văzut până acum pe micul ecran, s-au filmat vara, până spre începutul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Redeschiderea liniilor de votare arată ceea ce am aflat, pe surse, și anume că se vor relua filmările pentru că în tot acest timp se vor aduna SMS-urile din partea telespectatorilor.

Marea finală, la fel ca până acum, va fi o parte înregistrată și una în direct. Prima parte va fi înregistrată înainte de gala finală, iar momentul în care vor fi anunțate primele trei clasate în urma voturilor telespectatorilor va fi transmis live.

ADVERTISEMENT