Fotbal intern

Dezvăluiri despre ce se întâmplă la Petrolul. “M-au scuipat pe stradă! Copilul a venit acasă și mi-a spus ‘Tati, ești o mizerie!'”

21.08.2019 | 15:18
Dezvaluiri despre ce se intampla la Petrolul Mau scuipat pe strada Copilul a venit acasa si mia spus Tati esti o mizerie

Cristi Vlad, fostul președinte al celor de la Petrolul, dezvăluiri despre ce se întâmplă la formația din Ploiești. Acesta a oferit detalii incredibile din conflictul avut cu suporterii grupării care evoluează în Liga a 2-a, chiar dacă a reușit două promovări consecutive și a ratat-o pe cea de-a treia cu formația “lupilor”.

Dezvăluiri despre ce se întâmplă la Petrolul

Fostul oficial al celor de la Petrolul Ploiești a fost invitatul emisiunii Ploiești TV, iar acesta a decis să ofere explicații despre perioada petrecută la gruparea “lupilor galbeni”. Cristi Vlad susține că a ajuns să fie înjurat de fiul său, toate acestea după ce băiatul a auzit cum vorbeau colegii la școală despre el.

“Am fost împușcat, mitraliat și mi s-a pus și o bombă în buzunar. Am greșit și m-am grăbit cu schimbările antrenorilor, însă a fost o presiune foarte mare. Numai noi știm. Poate și la jucători am avut probleme, deși toți cei care au venit au fost verificați. Am avut jucător care evoluase la naționala țării sale care nu a confirmat (n.r. Malakyan). Am avut atacant cu 19 goluri în B (n.r. Bogdan Rusu) care a promovat și care aici a dat două goluri. Este inexplicabil. Țigănașu a jucat 200 de meciuri în Liga 1. Și la noi n-a dat o centrare. Societatea este un ONG. Nu poate să iasă nimic. Toți banii pe care Petrolul îi produce se reinvestesc în activitatea clubului. Jucătorilor nu le-a lipsit nimic. Au avut toți banii la zi. Potrivit regulamentului de ordine interioară, bonusurile se dădeau dacă eram pe locurile unu, doi și trei și patru, dacă echipa era la două puncte de podium. Dar m-am dus la ei, la meciurile importante, și i-am anunțat că au prime chiar dacă eram mai jos în clasament“, a spus Cristi Vlad pentru sursa citată mai sus.

Cristi Vlad la conferința de presă susținută în perioada în care era președintele celor de la Petrolul Ploiești. Sursă foto: sportpictures.eu
Cristi Vlad la conferința de presă susținută în perioada în care era președintele celor de la Petrolul Ploiești. Sursă foto: sportpictures.eu

“Am fost crucificat, mi s-a pus o bombă în buzunar și am fost aruncat în aer!”

“Nu au existat salarii de 5.000 de euro. Au existat bonificații. S-a uitat foarte repede ce s-a întâmplat. Că am plecat de la zero și am promovat de două ori consecutiv. S-a ajuns să fiu scuipat pe stradă, să vină copilul să spună acasă “tati, ești o mizerie!” De la școală, să audă înjurături, pentru ce? Că am luat clubul, nu singur, și l-am pus pe picioare. S-a ajuns prea departe.

Nu m-am îmbogățit aici. Eu aveam un statut, nu am venit cu cămașa ruptă la subraț. Nu am ținut de scaun, nu m-am născut președinte. Rana nu e deschisă, e carne vie. Îmi pare rău pentru ce au făcut unii oameni care mă cunosc și care în loc să vorbească cu mine, m-au scuipat pe stradă. Nimeni nu m-a întrebat de ce s-a întâmplat cu adevărat. Am fost crucificat, mi s-a pus o bombă în buzunar și am fost aruncat în aer. Îi doresc Petrolului tot binele, dar eu m-am oprit. Nu există așa ceva, să fiu încă plătit de club. Mi-am schimbat numărul de telefon, pentru că a fost dat pe Facebook și am primit zeci de mesaje urâte și amenințări. Presiunea pusă de suporteri a fost justificată din punct de vedere sportiv. Cât despre celelalte acuzații, dacă cineva are vreun dubiu poate să ancheteze orice. Din punctul ăsta de veedere, Cristi Vlad doarme liniștit“, a mai adăugat fostul președinte de la Petrolul.