Life

Dezvăluiri despre cel mai controversat divorț din România. Fosta prezentatoare TV a mărturisit de ce s-a despărțit de soțul ei

03.08.2020 | 16:17
Dezvaluiri despre cel mai controversat divort din Romania Fosta prezentatoare TV a marturisit de ce sa despartit de sotul ei
Dezvăluiri despre cel mai controversat divorț din România. Fosta prezentatoare TV a mărturisit de ce s-a despărțit de soțul ei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu a devenit cunoscută ca prezentatoare de televiziune, dar în urmă cu ceva timp a luat decizia de a renunța la tot pentru a deveni speaker motivațional. Vedeta a trecut printr-un divorț, separându-se de bărbatul care i-a fost alături 15 ani, dintr-un motiv greu de imaginat.

Fosta prezentatoare a celebrei emisiuni „De 3X femeie” a mărturisit care a fost motivul real pentru care a ales să divorțeze de bărbatul alături de care are un copil. Mihaela Tatu a declarat într-un interviu că nu a fost vorba de ceartă sau infidelitate, ci mai degrabă legat de ceva ce nu a putut să-i spună cel de lângă ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 57 de ani a rămas prietenă cu fostul soț, mai ales că în timpul căsniciei a apărut și un copil. Ioana avea 16 ani când fosta prezentatoare a luat decizia de a divorța de bărbatul lângă care își petrecuse o bună parte din viață.

Mihaela Tatu, adevăratul motiv pentru a ales să divorțeze

„Nimic. M-am uitat în ochii lui, l-am întrebat dacă poate spune «Te iubesc!», nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe. Nu am zis nimic.

ADVERTISEMENT

Ioana avea 16 ani și i s-a părut o idee foarte bună să divorțăm. Și tot la ce am ținut a fost să salvăm relația de prietenie”, a spus în urmă cu ceva timp vedeta într-un interviu pentru kfetele.ro.

Mihaela Tatu nu regretă căsnicia pe care a avut-o cu fostul partener de viață și spune că ar face la fel legat de venirea pe lume a copilului. Fosta prezentatoare de la Acasă a povestit că a crescut în același timp cu fiica sa Ioana și așa a învățat să fie mamă.

ADVERTISEMENT

„Să-ți mai spun un lucru, dacă aș lua-o de la început, nu știu dacă m-aș mai căsători cu tatăl Ioanei, dar să presupunem că tot el ar fi, copilul l-aș face la fel de repede: am crescut o dată cu ea, am învățat una de la alta, eu să-i fiu mamă, ea să fie fiica mea”, a mai spus vedeta.

Cât despre decizia de a se căsători de la o vârstă foarte fragedă fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că „așa cereau vremurile” pentru că în caz contrar ar fi măritat-o babele. Renumita vedetă mai spune că fostul soț provine dintr-o familie tradiționalistă, aceștia fiind șocați când s-a hotărât să ia drumul radioului.

ADVERTISEMENT

„Sunt născută în 1963, ceea ce înseamnă că la 24 de ani maximum trebuia să fiu căsătorită, la 30 de ani m-ar mai fi măritat babele. Cu vârsta asta sigur aveai o hibă.

Așa cereau vremurile, ce vrei?! Între 21 de ani și 23 se măritau toate fetele”, a mai subliniat fosta prezentatoare de televiziune, potrivit sursei menționate anterior.

 

ADVERTISEMENT