Fotbal intern

Dezvăluiri despre Christoph Daum, fostul selecţioner: “Am ajutat oameni bolnavi de cancer, am înfiat de la distanţă copii bolnavi”

26.09.2018 | 15:25
Dezvaluiri despre Christoph Daum fostul selectioner Am ajutat oameni bolnavi de cancer am infiat de la distanta copii bolnavi
ADVERTISEMENT

Fostul secund al lui Christoph Daum de la echipa naţională a României, Rudi Verkempinck, a discutat despre perioada în care a lucrat în ţara noastră şi ce făcea atunci când nu lucra alături de neamţ pentru “tricolori”. Antrenorul de origine elveţiană a mărturisit că alături de Daum a ajutat foarte mulţi oameni din România:

“Am fost cu Christoph prin spitalele din România, am ajutat oameni bolnavi de cancer, am înfiat de la distanţă copii bolnavi, au fost multe lucruri pe care nu le-am făcut publice. Domnul Daum a făcut multe, iar oamenii nu ştiu. Până la urmă, acesta este fotbalul. Pentru noi nu este o problemă, ştim ce înseamnă fotbalul…”, a declarat Rudi Verkempinck în Libertatea.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile lui Verkempinck despre Daum

Rudi Verkempinck a discutat şi despre ce face acum Christoph Daum, rămas liber de contract după perioada petrecută la cârma echipei naţionale de fotbal a României: “La 63 de ani, este o persoană foarte activă. Pe perioada verii lucreză în Departamentul de scouting de la Liverpool. Lucrează în fotbal, chiar dacă nu are un club de bază. Recent a fost în Germania să ţină cursuri pentru licenţierea antrenorilor. Are şi doi copii, este implicat în educaţia lor”, a mai spus elveţianul pentru aceeaşi sursă.

Dezvăluiri despre Christoph Daum, fostul selecţioner. Rudi Verkempinck, secundul neamţului din mandatul de pe banca naţionalei, în cadrul unei şedinţe de pregătire dinaintea partidei cu Muntenegru, din preliminariile CM 2018
Dezvăluiri despre Christoph Daum, fostul selecţioner. Rudi Verkempinck, secundul neamţului din mandatul de pe banca naţionalei

Echipa naţională a României a pierdut calificarea la Campionatul Mondial din Rusia 2018, în perioada în care a fost antrenată de Christoph Daum. Imediat după ce şansele de a ajunge la acel turneu final au dispărut, neamţul a fost demis şi înlocuit de Cosmin Contra, care este şi în prezent selecţioner al naţionalei de seniori.

ADVERTISEMENT

Citeşte şi: