Life

Cum s-au infectat Vulpița și Viorel la Acces Direct. S-a aflat adevărul

03.08.2020 | 08:33
Cum sau infectat Vulpita si Viorel la Acces Direct Sa aflat adevarul
Dezvăluiri despre infectarea soțiilor Vulpița și Viorel la Acces Direct: ”Nu s-au respectat niciodată regulile de protecție impuse de autorități”. Sursa foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, show-ul TV Acces Direct a fost suspendat temporar din cauza faptului că mai mulți angajați și colaboratori, printre care și soții din Blăgești, Vulpița și Viorel, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Din ultimele dezvăluiri din presă, se pare că modul în care se muncea la această emisiune nu era tocmai unul adaptat condițiilor de pandemie. Cel puțin asta reiese din dezvăluirile, din interior, ale unei foste angajate a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Plecată cu scandal de la Acces Direct, fosta asistentă a Mirelei Vaida, Emily Burghelea, face dezvăluiri de-a dreptul șocante despre această emisiune considerată a fi una de mare audiență.

Cum s-au infectat Vulpița și Viorel la Acces Direct: ”Nu s-au respectat niciodată regulile de protecție impuse de autorități”

Sinceră la fel ca în ziua demisiei în direct de la Acces Direct, fosta asistentă a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre echipa emisiunii, într-o declarație

ADVERTISEMENT

Aceasta a spus, cu subiect și predicat, că în interiorul show-ului nimeni nu respecta normele impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus și nimeni nu poartă mască. În plus, aceasta mai dezvăluie că, după ce a făcut un live din platou, conducerea postului de televiziune a pus-o să șteargă materialul cu pricina, pentru a nu se vedea neregulile din platou.

”Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

ADVERTISEMENT

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă.

În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…

ADVERTISEMENT

Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat…” a spus Emily Burghelea pentru Cancan.

Ce spuneau realizatorii de la Acces Direct

Emily a continuat tirada dezvăluirilor din interiorul show-ului și a mai spus ce părere aveau cei din echipa emisiunii despre toată chestiunea sanitară. Astfel, cei de la Antena 1 considerau că nimeni de acolo nu se poate infecta cu noul coronavirus pentru că era vorba de un circuit închis și sigur.

Treptat, s-a dovedit că nu este deloc așa. La scurt timp după plecarea lui Emily de la emisiune s-au confirmat deja primele cazuri pozitive de COVID-19 de la Acces Direct, iar acestea au fost urmate, în mod inevitabil, de altele…

”Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întamplat. Acces Direct a devenit un focar de infecție iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă.

La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască. Cred că încă mai am acel clip în telefon.

Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc. Se pare că am demisionat la timp. Din nefericire, în urma mea au rămas oameni care acum suferă din cauza conducerii. Sper din suflet ca toate persoanele afectate să treacă cu bine peste acest hop. Le doresc multă sănătate și înțelepciune”, a mai comentat fosta asistentă de la Antena 1, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT