Life

Dezvăluiri despre moartea actorului Costel Constantin. Marius Bodochi spune de ce s-a stins: „O cădere”

Marius Bodochi face dezvăluiri în exclusivitate despre moartea actorului Costel Constantin. Artistul a suferit foarte mult după ce și-a pierdut soția.
22.05.2024 | 14:45
Dezvaluiri despre moartea actorului Costel Constantin Marius Bodochi spune de ce sa stins O cadere
Dezvăluiri despre moartea actorului Costel Constantin. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Moartea actorului Costel Constantin a provocat o undă de șoc în lumea teatrului românesc, mai ales că nimeni nu știa ca artistul să sufere de vreo boală. Marius Bodochi crede că maestrul a avut o cădere după ce, recent, și-a pierdut soția.

Marius Bodochi, despre moartea actorului Costel Constantin

Bodochi, care a jucat cu actorul acum un an în piesa „Omul care a văzut moartea” de la Teatrul Național, ni-l descrie pe Costel Constantin așa cum puțini l-au cunoscut. Actorul născut la Galați e prezentat drept extrem de pozitiv. Era omul care reușea ca la tensiunile firești de la repetiții să îi învioreze pe ceilalți, să împace spiritele.

ADVERTISEMENT

Marius Bodochi a avut un real șoc atunci când a aflat că fostul său coleg, despre care nu vrea să vorbească la trecut, s-a stins din viață.

Ce plan avea Bodochi cu marele artist

„Îmi pare rău că vorbesc despre domnia sa la trecut. Era un om minunat, un coleg desăvârșit și întotdeauna reușea să creeze o atmosferă foarte plăcută la repetiții, inclusiv la spectacole. Dacă tensiunea era ridicată, avea un tact senzațional de ne calma pe toți. A fost un coleg minunat și un actor excepțional.

ADVERTISEMENT

Îmi pare atât de rău pentru el, pentru că zilele trecute am vorbit cu el la telefon și ne gândeam să revină pe scenă. Era un om în toată puterea și fizică, și intelectuală, un om cu o carismă aparte, un om pozitiv.

Măi, dacă îmi zice cineva ce e un om pozitiv… Dacă mă întreabă cineva ”Ce înseamnă pentru tine, măi, Mariuse, un om pozitiv?”, aș spune așa: un om pozitiv este precum Costel Constantin. Și inteligent, cultivat, citit. A fost cu foarte mult bun simț, de o modestie… La câte lucruri a făcut omul ăsta!

ADVERTISEMENT

Câte roluri superbe a avut! Numai dacă ne gândim la rolul lui din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, în anii 1980, unde a fost comparat cu Jack Nicholson. Era excepțional. Juca alături de prietenul lui, de Florin Piersic. Acum o oră am aflat și eu. Chiar sunt șocat. Îmi pare atât de rău încât nu știu cum să-ți spun!”, a declarat Marius Bodochi despre moartea actorului Costel Constantin, în exclusivitate pentru FANATIK.

Dorul de soție l-a doborât pe Constantin: „A suferit foarte mult”

Întrebat cu ce probleme se confrunta, dat fiind că nu există informații clare despre cauza morții ori vreo afecțiune cu care se lupta în secret, Marius Bodochi ne-a spus că era încă în putere. Se pare că dorul de soția decedată în urmă cu câteva luni l-a marcat profund. Durerea a fost una de nesuportat pentru maestrul Constantin.

ADVERTISEMENT

Tot Bodochi ne-a mai mărturisit că actorul o diviniza pe femeia pe care a pierdut-o, cei doi trăind o poveste de iubire cum rar se mai întâlnește în zilele noastre, Erau adevărate suflete pereche.

„Da, el a jucat și anul trecut, până acum câteva luni. După moartea soției sale, a avut o cădere, nu știu cum să îi zic. A suferit foarte mult când soția lui a murit, acum nici un an. Eu așa cred că în sufletul lui dorea să o reîntâlnească. A fost o mare iubire acolo. Într-adevăr, ei doi au fost suflete pereche”, ne-a mai povestit Marius Bodochi.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României