Life

Dezvăluiri despre moartea doctorului vedetelor! Cătălin Cazacu: „A venit să-l învăț să meargă pe motocicletă!”

După ce Călin Doboș, chirurgul vedetelor, a decedat într-un cumplit accident de motocicletă, Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri.
27.10.2022 | 10:50
Dezvaluiri despre moartea doctorului vedetelor Catalin Cazacu A venit sal invat sa mearga pe motocicleta
Cătălin Cazacu, dezvăluiri după moartea medicului Călin Doboș. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Călin Doboș, recunoscutul chirurg și prieten al vedetelor, și-a găsit sfârșitul miercuri, 26 octombrie 2022, într-un cumplit accident de motocicletă. Cătălin Cazacu a făcut dezvăluiri despre tragicul eveniment și a mărturisit că a fost cel care l-a inițiat pe medic în taina motoarelor.

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate după moartea medicului vedetelor, Călin Doboș

Miercuri, vestea că medicul vedetelor, Călin Doboș, a murit, a căzut ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut. Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă sunt doar două dintre celebritățile de la noi care au colaborat cu el de-a lungul timpului și cu care chiar deveniseră prieten. Divele și-au exprimat durerea pe rețelele sociale și i-au adus un ultim omagiu.

ADVERTISEMENT

Chirurgul și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă. În timp ce se afla pe Podul Basarab din Capitală a pierdut brusc controlul direcției de mers, iar impactul a fost atât de violent încât medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Cătălin Cazacu a dezvăluit în ediția de joi a emisiunii Showbiz Report, pe care o prezintă la Antena Stars, că el a fost primul care l-a inițiat pe Călin Doboș în tainele motociclismului.

ADVERTISEMENT

Totuși, sportivul l-a îndemnat pe regretatul medic să meargă la Școala de Șoferi. De asemenea, iubitul Ramonei Olaru a oferit sfaturi prețioase celor care își iau permisul de motocicletă.

Cătălin Cazacu a explicat că drumurile din România nu sunt pregătite pentru un volum mare de trafic, iar șoferii nu au răbdare cu motocicliștii.

ADVERTISEMENT

„A venit la mine să-l învăț să meargă pe motocicletă, I-am recomandat să meargă întâi la Școala de Șoferi. Din păcate, accidentul este unul de motocicletă.

Încă nu sunt exacte datele cum s-a întâmplat, dar eu tot timpul am spus chestia asta: este foarte important pentru cei care merg în București sau în țară pe motocicletă, să înțeleagă că șoselele noastre nu sunt pregătite pentru a merge cu motocicletele atât de tare.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pregătiți șoferii, ceilalți participanți la trafic, pentru a suporta motocicliștii curajoși și atunci, trebuie să se păzească ei.”,  a declarat Cătălin Cazacu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT