Fotbal intern

Dezvăluiri despre petrecerile de la FC Vaslui: “Dormeau în vestiar, dar erau fotbalişti”

01.05.2018 | 16:23
Dezvaluiri despre petrecerile de la FC Vaslui Dormeau in vestiar dar erau fotbalisti
Wesley Lopes forma o tripletă de vis cu Adailton şi Sânmărtean la FC Vaslui

Adrian Porumboiu şi Denis Zmeu au vorbit despre petrecerile pe care fotbaliştii străini le dădeau la FC Vaslui. Cei doi au povestit că brazilienii se îmbătau până când ajungeau să doarmă în vestiar.

Denis Zmeu, fost mijlocaş al lui FC Vaslui,  vorbit despre zvonurile că Wesley ar fi băut 62 de beri, în perioada în care s-a întors în România, la CSM Poli Iaşi: “Mi-a zis cineva că a băut 62 de beri într-o noapte. Nu pot să cred. Şi la Vaslui mai bea, dar după meci. Ne adunam cu toţii, el lua patru-cinci beri. Hai, poate mai băga câteva, dar să ajungi la 62… Nu cred. Probabil mai servea şi la Vaslui, dar a doua zi era fresh la antrenament. Nu se cunoştea. În plus, era Porumboiu acolo. Nu-şi permitea să facă aşa ceva. Era un atacant incredibil, foarte inteligent”, a povestit Zmeu, despre vedeta din Brazilia , pentru Pro Sport.

Porumboiu confirmă petrecerile din vestiarul celor de la FC Vaslui: “Nu aveam ce să le fac”

Informaţia spusă de Zmeu a fost confirmată şi de Porumboiu. El a povestit însă că, în ciuda faptului că ştia că lui Wesley Lopes îi place să se distreze, nu avea ce să îi facă fiindcă acesta mereu se pregătea exemplar: “Wesley bea bere, doar Corona, însă nu aveai ce să-i faci, era cel mai bun. Păi, era antrenament la ora 10:00 şi mergeam să-i văd. Ştiam că au fost la un chef. Anderson dormea în vestiar, nu avea nicio treabă, era Ignacio antrenor… scandal…, dar ăştia care ‘erau în viaţă’ au ieşit la pregătire. Mă uitam la Wesley şi era fresh. Ştiam ce s-a întâmplat, că au stat până dimneaţă, dar nu aveai ce să-i zici. Nu a greşit o execuţie, trăgea la poartă, tot ce trebuie, era la capacitate sută la sută. Am lăsat capul în jos şi am zis: >.

Păi, ceilalţi beau câte cinci-şase beri şi erau ca femeile pe teren. La Wesley măcar ştiai o treabă: bea bere, dar era şi fotbalist de fotbalist! Nu am vorbit patru – cinci luni cu el, intram în vestiar, ne ignoram unul pe altul, adică doar ne salutam şi atât. Nu mai ştiu de la ce pornise totul, nici nu mai are importanţă, dar respectul reciproc era imens”.

Brazilianul a sosit în campionatul românesc în 2009 şi este cel mai bun marcator străin, cu 64 de goluri.