Fotbal intern

Dezvăluiri despre prietenia dintre Adrian Mititelu și Gigi Becali: ”Nu știa cum îl cheamă pe Mihai Viteazul”

09.11.2020 | 15:38
Dezvaluiri despre prietenia dintre Adrian Mititelu si Gigi Becali Nu stia cum il cheama pe Mihai Viteazul
ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Mititelu a dezvăluit faptul că tatăl său era foarte bun prieten cu finanțatorul FCSB, Gigi Becali, cei doi vorbind ore în șir la telefon.

Patronul clubului FC U Craiova a fost condamnat săptămâna trecută la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB, fotbalist aflat atunci sub sechestru.

ADVERTISEMENT

După condamnarea acestuia, de conducerea echipei aflate pe primul loc în Liga 2 se va va ocupa fiul său, Andrian Mititelu jr.

Fiul lui Adrian Mititelu vorbește despre prietenia tatălui său cu Gigi Becali

Fiul lui Adrian Mititelu a povestit că tatăl său și finanațatorul echipei FCSB, Gigi Becali, s-au aflat într-o relație strânsă de prietenie și își vorbeau foarte des la telefon.

ADVERTISEMENT

”Tata a avut o relație foarte bună cu Gigi Becali. Vorbeau ore în șir la telefon. Îmi aduc aminte că, atunci când locuiam cu ai mei, tata vorbea cu el și ținea telefonul pe speaker, în sufragerie. Vorbeau ore întregi și îl auzeam pe Gigi de la etaj. Ani de zile l-am auzit pe Gigi Becali în casă!”, a declarat Mititelu jr. pentru gsp.ro.

”Mi-a rămas în minte ceva amuzant cu ei. E un episod de prin 2006, când s-au împrietenit. Atunci, Gigi Becali se autoproclama ‘Războinicul Luminii’ și se compara cu Mihai Viteazul.

ADVERTISEMENT

Tata e pasionat de istorie și Gigi a aflat de la el că pe Mihai Viteazul îl chema Mihai Pătrașcu. Becali a fost șocat când a aflat că nu-l chema Mihai Viteazul, ci Mihai Pătrașcu! După aceea a înțeles. Nu știa, credea că-l cheamă Viteazul”, a spus fiul lui Mititelu.

Patronul echipei FC U Craiova, Adrian Mititelu, și-a găsit cu greu cuvintele după ce a aflat că este condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru transferul atacantului Mihai Costea la FCSB.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Valeriu Argăseală au fost citați ca martori în dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB pentru 1,4 milioane de euro și au fost la Tribunalul din Craiova în luna iunie. Mutarea s-a petrecut în luna ianuarie a anului 2011, însă la acea vreme lotul de 39 de jucători al lui Adrian Mititelu se afla sub sechestru din cauza datoriilor către stat. Procesul lui Adrian Mititelu a început în urmă cu patru ani.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 1,77 este cota pentru „ambele marcheazăi”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT