Life

Dezvăluiri despre Raluca de la Survivor România. De ce i-a aruncat, de fapt, cu nisip în ochi lui Culiță

Raluca Dumitru și Culiță Sterp de la Survivor România au avut recent un conflict aprins, moment în care bruneta i-a aruncat artistului cu nisip în ochi. Acum aflăm și care este motivul pentru care s-a ajuns aici.
25.05.2021 | 08:26
Dezvaluiri despre Raluca de la Survivor Romania De ce ia aruncat de fapt cu nisip in ochi lui Culita
Dezvăluiri despre Raluca de la Survivor România. De ce i-a aruncat, de fapt, cu nisip în ochi lui Culiță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

O persoană foarte apropiată fostei prezentatoare TV face dezvăluiri uimitoare despre conflictul dintre cei doi Faimoși din Republica Dominicană. Izabela Ioniță, cea mai bună prietenă a vedetei, susține că bruneta este una dintre cele mai corecte persoane.

Amica Faimoasei este convinsă că Raluca Dumitru a fost victima unei nedreptăți, de aici și reacția sa imediată. Concurenta de la Survivor România se aprinde destul de repede, dar nu este genul de om care să fie prea mult timp supărată.

ADVERTISEMENT

De la ce a pornit conflictul dintre Raluca și Culiță de la Survivor România. Amica brunetei spune totul

Izabela Ioniță spune că frumoasa brunetă reacționeze extrem de prost atunci când vede o nedreptate sau când este acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut, de aici până la conflictul cu Faimosul Culiță Sterp nemaifiind decât un singur pas.

Cel mai probabil bruneta i-a aruncat cântărețului cu nisip în ochi din instinct, fără să se gândească prea mult la consecințe, asta și pentru că a fost provocată de artist care îi spunea la momentul respectiv că este persoana cea mai falsă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Cred că Raluca a acționat din instinct. Dacă vă uitați cu atenție la imagini, o să vedeți că el o provoacă, face tot felul de glumițe și râde batjocoritor. Ok, nu pot spune că a făcut un gest care să-i facă cinste.

Nu încurajez așa ceva, dar trebuie să vă gândiți că oamenii ăștia sunt înfometați, dorm în pădure și sunt departe de cei dragi. Și atunci probabil că percepi altfel glumițele decât atunci când ești la o terasă și faci «o caterincă».

ADVERTISEMENT

De altfel, s-a văzut asta și la conflictul dintre Zanni și Ștefan, unde era să se lase cu bătaie, tot de la o glumă. Păi dacă tu, Culiță, mă faci mereu fake și faci mișto de mine, atunci așteaptă-te să mai iei și un nisip în ochi, că așa e la Survivor.

Același Culiță care se lamentează acum că l-a agresat o fată era mare zmeu pe la începutul competiției și le dădea ordine Faimoaselor să nu mai stea pe plajă și să treacă la cratiță că băieților le este foame. Ați uitat asta?”, a declarat prietena Ralucăi Dumitru pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Raluca Dumitru, alianță cu Zanni și Sebi de la Survivor România? Care e adevărul

Aceeași prietenă a vorbit și despre alianța pe care Raluca Dumitru ar avea-o cu Zanni și Sebi de la Survivor România. Amica susține că vedeta nu a plecat de acasă cu vreo strategie pusă la punct, rezultatul de acum ținând mai mult de întâmplările din junglă.

Concurenta de la Kanal D s-a bucurat să fie colegă cu Elena Marin și Cătălin Moroșanu, dar a ajuns să se îndepărteze de dansatoare după ce ar fi încercat să o manipuleze.

Izabela Ioniță este de părere că așa a ajuns bruneta să se integreze în grupul Zanni – Sebastian Chitoșcă, cu care rezonează destul de bine în ultima vreme.

ADVERTISEMENT