ADVERTISEMENT
Fotbal international

Dezvăluiri despre transferul lui Mbappe la FC Barcelona: “Putea semna pentru 100 de milioane de euro”

Autor: Eduard Dimiean | 15.11.2020 | 23:06
Dezvăluiri despre transferul lui Mbappe la FC Barcelona:
Dezvăluiri despre transferul lui Mbappe: "Putea semna pentru 100 de milioane de euro" (hepta)

Javier Bordas, fostul director sportiv de pe Camp Nou, a dezvăluit că Mbappe putea ajunge la Barcelona pentru suma de 100 de milioane de euro. Catalanii au refuzat oferta, iar în schimb au ales să îl cumpere pe Ousmane Dembele de la Dortmund.

ADVERTISEMENT

După plecarea lui Neymar de pe Camp Nou, Kylian Mbappe putea fi înlocuitorul acestuia în linia ofensivă a echipei catalane.

Bordas a explicat că decizia de a nu îl transfera pe Mbappe la Barcelona a aparținut lui Robert Fernandez, membru al comitetului tehnic din cadrul clubului.

Dezvăluiri despre transferul lui Mbappe, care putea ajunge pe Camp Nou

“În momentul în care am semnat cu Ousmane Dembele de la Dortmund, agentul Josep Maria Minguelles m-a informat că avem ocazia de a obține semnătura lui Kylian Mbappe. Am vorbit cu Josep Maria Bartomeu și acesta mi-a transmis să îl urmăresc pe francez.

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe tatăl lui Mbappe și acesta mi-a comunicat că jucătorul nu va merge la Real Madrid, unde în linia ofensivă evoluau Cristiano Ronaldo, Gareth Bale și Karim Benzema. În schimb, acesta putea veni la Barcelona, de unde plecase Neymar. Președintele lui Monaco prefera să îl cedeze pe Mbappe la Barcelona pentru a nu întări lotul rivalei PSG, iar suma pe care o cerea era de 100 de milioane de euro.

Robert l-a preferat pe Dembele, iar Pep Segura i-a susținut decizia. Explicația a fost că Mbappe are un joc individual, în timp ce Dembele joacă pentru echipă. Aceștia au preferat și o extremă precum Neymar în detrimentul unui atacant”, a dezvăluit Javier Bordas, fostul director sportiv al Barcelonei.

Liverpool îl dorește pe Mbappe

Liverpool pregătește o ofertă pentru serviciile lui Kylian Mbappe. Surse din presa internațională susțin că francezul se află în contact permanent cu echipa britanică, fapt ce alimentează speculațiile unei eventuale despărțiri de PSG pentru jucătorul ce va intra în ultimul an de contract pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

“Ce face Liverpool în acest moment este uimitor. Sunt o mașinărie de fotbal, și-au găsit ritmul și funcționează la turație maximă continuu. Nu știu să piardă, jucătorii sunt focusați, câștigă meciurile pe bandă rulantă.

Problema lor este că toată lumea este cu ochii pe ei și încearcă să găsească soluții de a-i contracara. Acum trebuie să demonstreze din nou că sunt o forță, dar sigur vor reuși, pentru că sunt o echipă bună, cu un antrenor de excepție”, a declarat Mbappe despre Liverpool.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!