Life

Dezvăluiri despre ultimul sezon din serialul Vlad. Ce surprize a pregătit PRO TV

PRO TV difuzează la toamnă ultimul sezon din serialul-fenomen Vlad. Unul dintre actori a vorbit despre ce îi așteaptă pe telespectatori.
24.08.2021 | 16:08
Dezvaluiri despre ultimul sezon din serialul Vlad Ce surprize a pregatit PRO TV
Serialul Vlad ajunge la ultimul sezon. Adi Nartea, în rolul principal. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Serialul Vlad ajunge la ultimul sezon toamna aceasta. Telepectatorii PRO TV vor cunoaște deznodământul poveștii care i-a ținut în fața micilor ecrane cu sufletul la gură.

Unul dintre actorii care vor putea fi urmăriți în ultimul sezon, Marius Manole, a vorbit despre acest proiect oferind câteva piste interesante fanilor producției.

ADVERTISEMENT

Vlad va începe în luna septembrie, cel mai probabil, la PRO TV, iar filmările pentru ultimele episoade sunt în plină desfășurare deja. Pe pagina de Youtube a PRO TV au apărut și câteva imagini din culisele filmărilor, incitând și mai mult telespectatorii.

Serialul Vlad, pe ultima sută de metri. S-au filmat deja 6 episoade din ultimul sezon

Potrivit dezvăluirilor făcute de Marius Manole, din distribuția ultimului sezon vor face parte o serie de actori noi, colegi de-ai săi de la Teatrul Național.

ADVERTISEMENT

Marius a povestit cum este atmosfera de la filmări, dar și cum a fost să se revadă cu colegii săi. „Ne bucurăm de câte ori ne întâlnim dimineața la rulotă. Ne întristăm când plecăm seara. E ca o vacanță muncind”, a povestit Manole pentru PRO TV.

Actorul a fost întrebat și cum crede că se va termina serialul Vlad, iar acesta a spus că și-ar dori să trăiască pentru că îi este drag personajul.

ADVERTISEMENT

„Nu putem spune finalul. Nu avem voie prin contract să spunem nimic. Eu zic că Vlad va fi bine. Să vedem cine cui plătește în final”, a spus Marius Manole.

Marius Manole: „Personajul meu se va dezvolta mult”

Acesta a spus că toate personajele vor avea o evoluție spectaculoasă și că poveștile lor se vor intersecta așa cum nu își imaginează nimeni.

ADVERTISEMENT

„Cred că o să fie un sezon bun. (…) Personajul meu se va dezvolta mult în sezonul 4. Este foarte antipatic personajul meu. Mărturisesc că de la episodul 6 încolo nu știu ce se întâmplă. Nu pot să vă dau un spoiler, dacă îl voi prinde pe Vlad, dacă îi tai capul. Și eu descopăr despre Toteanu tot felul de lucruri”, a completat actorul.

Artistul a spus că participarea în acest serial este o onoare pentru el. Vede producția ca pe un film de acțiune bun și admite că telespectatorii s-ar putea să vadă mici erori de interpretare, fapt pentru care și-a cerut scuze din start. Filmările la care a participat recent Marius Manole au fost făcute la mare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: