Sport

Dezvăluiri din cantonamentul naționalei înaintea debutului în preliminariilor Euro 2024: „M-au impresionat!”. Video Exclusiv

Mihai Stoichiţă a fost impresionat de atmosfera din cantonamentul naţionalei înainte de debutul în preliminariile Euro 2024. România are ca obiectiv 6 puncte cu Andorra şi Belarus.
22.03.2023 | 12:07
Dezvaluiri din cantonamentul nationalei inaintea debutului in preliminariilor Euro 2024 Mau impresionat Video Exclusiv
Secvenţă de la antrenamentele naţionalei României. Sursa: FRF.ro
ADVERTISEMENT

Naţionala României începe sâmbătă, în Andorra, campania de calificare la Euro 2024. “Tricolorii” conduşi de Edi Iordănescu au ca obiectiv obţinerea a şase puncte din primele două meciuri, confruntarea cu Belarus fiind programată marţi, pe Arena Naţională.

Dezvăluiri din cantonamentul naționalei înaintea debutului în preliminariilor Euro 2024: “Sunt foarte încrezători, foarte bine”

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că atmsofera din cantonamentul naţionalei este foarte bună şi jucătorii sunt foarte concentraţi pe cele două jocuri:

ADVERTISEMENT

“Este dorinţa tuturor, să strângem 6 puncte. Am fost la ultimul antrenament al celor mari. Sunt foarte încrezători, foarte bine. Antrenamentul a fost separat pentru unii.

“Aşa atmosferă liniştită, serioasă, de foarte multă vreme n-am văzut. M-au impresionat”

Dar sunt bine de tot. Şi ca atitudine şi de modul în care convieţuiesc. Aşa atmosferă liniştită, serioasă, de foarte multă vreme n-am văzut. M-au impresionat. Sunt foarte hotărâţi toţi. Nici nu îşi pun problema să nu câştige.

ADVERTISEMENT

Nu sunt probleme medicale. Miercuri vor fi două antrenamente. Iar joi se pleacă în Andorra.  Mereu trebuie să tratezi foarte serios meciurile”,a declarat Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Bourceanu: “Doar în momentul în care nu eşti 100% pot apărea rezultate surpriză”

Fostul internaţional al României, Alexandru Bourceanu, a declarat că România nu ar trebui să aibă probleme cu Andorra, atâta timp cât jucătorii sunt concentraţi 100% pe ce au de făcut:

ADVERTISEMENT

“Atâta timp cât nivelul de seriozitate este cel despre care vorbeşte domnul Stoichiţă, cu siguranţă nu sunt probleme în Andorra. Doar în momentul în care nu eşti 100% pot apărea rezultate surpriză.

Dintre echipele foarte mici, Andorra nu este la nivelul celorlalte. Dacă întâlneai Liechtenstein, puteai avea probleme”, a spus Bourceanu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pentru a ajunge la Euro 2024, România trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri ale grupei din care mai fac parte: Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

ADVERTISEMENT