Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din culise despre cauzele dezastrului de la Dinamo: „Play-out-ul i-a distrus!”

Dinamo e foarte aproape să revină în liga a doua după doar un sezon pe prima scenă fotbalistică din România. Cum s-a ajuns la această situație dramatică
02.05.2024 | 14:24
Dezvaluiri din culise despre cauzele dezastrului de la Dinamo Playoutul ia distrus
Dezvăluiri din culise despre cauzele dezastrului de la Dinamo: „Playout-ul i-a distrus!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo e în colaps. Echipa lui Zeljko Kopic a ajuns pe ultimul loc în play-out și e în mare pericol să retrogradeze în Liga 2. Misterul declinului roș-albilor a fost desluișit la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la 10:30.

Dezvăluiri din culise despre cauzele dezastrului de la Dinamo: „Echipajul e deja în apă”

Cu două etape înainte de finalul play-out-ului, Dinamo este pe locul 16, cu 21 de puncte, la două lungimi de salvarea directă. „Câinii roșii” mai au de jucat cu U Cluj (acasă), sâmbătă, 4 mai, de la ora 20:00, și cu UTA Arad (deplasare), și duminică, 12 mai, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că s-a ajuns aici din cauza faptului că cei care conduc Dinamo, în speță Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, nu au reușit sau nu au vrut să aducă lângă ei oameni care se pricep.

Oameni care simt și știu ce înseamnă Dinamo, au făcut performanță în tricoul alb-roșu. Eu am fost în iarnă în cantonament în Antalya, am urmărit îndeaproape ce făcea Kopic, am urmărit zbaterile lui Nicolescu de a aduce jucători la Dinamo și până la urmă jucătorii au ajuns șontâc, șontâc.

ADVERTISEMENT

Primul care a venit a fost Velkovski și Velkovski a venit pentru că i s-a prezentat un proiect. O listă de transferuri făcută de Kopic și de Nicolescu în parteneriat. A fost o listă de transferuri cu numele pe care le găsim acum la Dinamo. Cu Velkovsli, cu Gnahore, cu Selmani, cu Milanov.

Deci, în iarnă s-a făcut o listă de transferuri la Dinamo și fiecare jucător a fost convins să vină știind că o să vină și ceilalți. Li s-a prezentat că ăsta e proiectul pentru următoarele 6 luni. ‘Trebuie să ne salvăm acum nu mai contează cum și o să vedem în vara ce se va întâmpla’.

ADVERTISEMENT

Toți jucătorii au fost aduși cu acceptul lui Kopic și toți jucătorii pe care îi vedem acum pe teren la Dinamo știau unii de alții. Așa au fost convinși să vină la Dinamo.

Iar începutul acestei strategii, o lună, o lună și jumătate, la finalul sezonului regulat, au demonstrat că oamenii au avut dreptate. Oamenii se ridicaseră. Victorii cu Oțelul, cu Hermannstadt, cu UTA și au terminat sezonul regulat într-un punct în care la Dinamo se vorbea de salvarea directă de la retrogradare. Nu tu retrogradare directă, nu tu baraj.

ADVERTISEMENT

Dar a început play-out-ul care e alt campionat. Fiecare meci se joacă pe 3 puncte, nu pe 1,5. Fiecare meci contează, unde îți tremură piciorul când pui piciorul pe minge și la fiecare fază poate depinde salvarea de la retrogradare. A început prost play-out-ul și s-a mers din înfrângere în înfrângere.

Au fost mici pâlpâieli pe ici pe colo, dar presiunea și teama de retrogradare s-a văzut în teren. Nu e posibil, spun observând din exterior, ca în patru din ultimele cinci meciuri ale lui Dinamo să iei gol după minutul 90. Pierzi două puncte acasă cu Petrolul, apoi pierzi punct la Galați, apoi pierzi puncte la FC U Craiova. Sunt 5 puncte deja! Pierzi la Botoșani punct în minutul 91. Sunt 6 puncte!

Cu aceste 5-6 puncte, Dinamo își făcea calcule că mai are nevoie de victorie cu UTA în ultima etapă și era salvată direct. Deci play-out-ul a distrus Dinamo, cu același antrenor, cu același lot de jucători, care în finalul sezonului regulat Dinamo aprinsese speranța fanilor că se poate salva direct.

Una peste alta, eu cred că Dinamo are șanse mici să se salveze pentru că problema maximă e jocul și o problemă foarte importantă e declarația lui Kopic de după Dinamo – Voluntari: ‘Cred că ar fi un miracol să ne salvaăm de la retrogradare. Aș semna pentru un loc de baraj. Sper să ne salvăm indiferent de cum o vom face’.

În momentul în care căpitanul corabiei spune ‘Ar fi o minune să ne salvăm’, pare că echipajul e în apă”, a fost mesajul jurnalistului Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

DEZVALUIRI DIN CULISE despre CAUZELE DEZASTRULUI de la Dinamo

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților