Life

Dezvăluiri din culisele Asia Express 4. Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor

Asia Express revine pe micile ecrane din această toamnă și au fost dezvăluite detalii din culisele celui mai îndrăgit reality show.
10.06.2021 | 13:09
Dezvaluiri din culisele Asia Express 4 Ce se intampla de fapt in spatele camerelor
ADVERTISEMENT

După o lungă așteptare cauzată de pandemie, Asia Express revine pe micile ecrane. Au fost dezvăluite câteva detalii din culisele emisiunii legate de felul în care se desfășoară filmările.

Emisiunea nu este o provocare doar pentru cele nouă echipe de concurenți din acest sezon, ci și pentu oamenii din spatele reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, traseul numit „Drumul Împăraților” va trece prin Turcia, Georgia și Azerbaidjan. Irina Fodor o înlocuiește pe Gina Pistol în sezonul 4, care este în concediu de maternitate.

Dezvăluiri din culisele Asia Express 4

Asia Express, varianta românească a show-ul Peking Express, revine la Antena 1 în această toamnă. Telespectatorii por urmări marea aventură a concurenților după un an în care show-ul nu s-a putut filma din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT

Nu doar concurenții trec prin momente dificile pe traseele din competiție. Și persoanele din echipa din spate sunt foarte solicitate, mai ales cameramanii, potrivit click.ro.

Întreaga echipă din spatele reality show-ul este mult mai mare decât am crede, de până la 2.000 de oameni. Aici intră și persoane din România, dar și localnicii din locurile vizitate.

ADVERTISEMENT

O echipă stă mereu cu Mona Segall, producătoarea show-ului, dar și cu prezentatoarea Irina Fodor. O altă echipă lucrează înainte pe traseu întrucât este nevoie de aprobări și discuții cu localnicii orașelor în care ajung concurenții, potrivit sursei citate anterior.

Oase și Marius Damian sunt însoțiți de o altă echipă. Cei doi merg înaintea concurenților pentru a filma și a afla povestea orașelor și a obiectivelor turistice, pe care le vor împărtăși cu telespectatorii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cei doi sunt însoțiți de o gazdă locală, alături de cameramani, șofer, luminiști și redactor.

Fiecare dintre cele nouă echipe concurente este formată din 5 – 6 oameni. Un cameraman sau doi, o altă persoană care să le facă testimoniale, un ghid local care să ajute la nevoie și un asistent de producție.

De multe ori, cei din echipă nu pot ține pasul cu concurenții, care sunt mereu în grabă și se descurcă cu doar 1 euro pe zi. Obstacolele sunt mai multe decât s-ar fi așteptat concurenții, așa cum s-a întâmplat pentru Chef Patrizia Paglieri și fiul ei.

„O zi în Asia Express este cât un an la Bucureşti”, a decarat Patrizia Paglieri, potrivit sursei citate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???? ??????? ???Â??? (@asiaexpressromania)

Dezvăluirii despre concurenții Asia Express 4

Anca Ungureanu (67 de ani) și Adriana Trandafir (65 de ani) sunt cele mai în vârstă concurente. De cealaltă parte, Maria Speranța (20 de ani) și Francesco (24 de ani), fiul Patriziei, sunt cei mai tineri concurenți.

Mihai Petre (42 de ani) este cel mai în vârstă dintre bărbații care concurează în acest sezon.

Cuza și Emy de la Noaptea Târziu au același nume de familie și sunt născuți la trei zile distanță. Adrian Popescu (Cuza) și Emanuel Popescu (Emy) s-au născut pe 19 septembrie 1991, respectiv pe 16 septembrie 1991.

Francesco este sportiv și a terminat Academia de Studii Economice (ASE). Tânărul a făcut înot de performanță și polo, așa că are o condiție fizică foarte bună și rezistă la stres. Gătește și foarte bine, talent moștenit de la mama lui.

ADVERTISEMENT