News

Dezvăluiri din culisele Românii au Talent! S-a aflat cu cât sunt plătiți cameramanii show-ului

09.05.2020 | 15:29
Dezvaluiri din culisele Romanii au Talent Sa aflat cu cat sunt platiti cameramanii showului
ADVERTISEMENT

Ani de-a rândul, Românii au Talent s-a menținut în topul preferințelor telespectatorilor Pro Tv, datorită momentelor spectaculoase pe care le pun în scenă concurenții dornici să demonstreze unei țări întregi că merită premiul cel mare, intervențiilor spumoase ale juraților, dar și prezentării impecabile asigurate de carismaticii Smiley și Pavel Bartoș. Bineînțeles, pentru ca un produs de televiziune să se ridice la cele mai înalte standarde, în spatele lor trebuie să se afle o echipă formată din profesioniști desăvârșiți.

Ce salariu încasează un cameraman angajat la Românii au Talent. Suma nu este deloc de neglijat

Imaginile spectaculoase nu ar mai putea ajunge în regie și mai apoi în micile noastre ecrane, dacă în staff-ul show-ului nu s-ar regăsi și cameranii, motiv pentru care salariul unui astfel de angajat este pe măsura muncii sale și a rolului cheie pe care acesta îl deține.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din cadrul postului din Pache Protopopescu, salariul unui operator al emisiunii Românii au Talent variază între 4.000 și 8.000 de lei pe lună. Evident, veniturile sale pot crește în funcție de vechime și de experiența pe care o acumulează de-a lungul timpului.

Mihai Petre, la un pas de Golden Buzz. S-a răzgândit în ultimul moment

În plină pandemie de coronavirus, emisiunea continuă și ne lasă cu gura căscată, datorită momentelor spectaculoase oferite de concurenți, dar și prin prisma reacțiilor celor patru jurați. Așa s-a întâmplat și în cea mai recentă ediție, difuzată vineri, 8 mai, când am fost martorii unei decizii incredibile luate de Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Cucerit în primă fază de prestația Nataliei Ciobanu, care a interpretat un hit al artistei Lady Gaga, cunoscutul coregraf a fost la un pas de a apăsa Golden Buzz-ul. S-a răzgândit, însă, în ultimul moment și a apăsat butonul X, spulberându-i astfel concurentei visul de a merge în etapa următoare.

Mie mi-a plăcut”, a încurajat-o și Florin Călinescu, ca mai apoi, la momentul adevărului, acesta să își schimbe votul. „Natalia, ești foarte frumoasă”, i-a transmis și Andra, însă calitățile fizice nu au convins-o pe artistă că merită să treacă mai departe. Cât despre Andi Moisescu, acesta s-a rezumat la un „Nu” hotărât, așa că tânăra va trebui să își încerce din nou norocul în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

O poveste cu adevărat emoționantă a fost cea a Loredanei Istodor, o tânără de 17 ani care își strigă durerea prin versurile melodiilor sale. Deși nu a trecut în etapa următoare, i-a emoționat până la lacrimi pe membrii juriului.

Scriu despre ce mi s-a întâmplat mie. Am început sa compun după ce au divortat părintii mei. Mă închideam în cameră și scriam. Au fost doi ani în care nu eram eu, mă simțeam singură, renegată de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Relația dintre mine mama se deteriorarase, pentru că luase un viciu, alcoolul. Locuiesc cu bunica și cu doi frați vitregi, Vorbesc cu mama foarte rar”, a dezvăluit Loredana înainte de a urca pe scena de la Românii au Talent.

ADVERTISEMENT