Life

Dezvăluiri din culisele Survivor România, făcute de mama lui Culiță Sterp: „În comparație cu Iancu, el e plătit”

23.01.2021 | 14:10
Dezvaluiri din culisele Survivor Romania facute de mama lui Culita Sterp In comparatie cu Iancu el e platit
ADVERTISEMENT

Ies la iveală noi detalii din culisele Survivor România. Mama lui Culiță Sterp a vorbit despre aventurile fiului acesteia și eforturile depuse în jungla Republicii Dominicane, precizând că, spre deoserbire de Iancu, el este plătit.

Familia artistului s-a declarat mândră de performanțele lui Culiță, dar rudele au precizat și că nu se așteptau să facă o treabă atât de bună. Mama Geta, în schimb, a dezvăluit că îi duce grija fiului ei și plânge când își imaginează că nu are ce să mănânce.

ADVERTISEMENT

Prezent și el la discuție, Iancu Sterp, fratele lui Culiță a povestit că l-a sfătuit să își păstreze calmul și să-și administreze energia astfel încât să nu o piardă pe toată. De asemenea, artistul a fost sfătuit să își păstreze caracterul.

Dezvăluiri din culisele Survivor România, făcute de mama lui Culiță Sterp: „În comparație cu Iancu, el e plătit”

Frații și mama artistului s-au amuzat pe tema înscrierii acestuia în competiția la care a participat și fratele său. Spre deosebire de Culiță, Iancu a făcut parte din echipa Războinicilor și nu a fost plătit pentru participarea în emisiune, lucru subliniat de mama Geta.

ADVERTISEMENT

„În comparație cu Iancu, știți prea bine, el e plătit”, a precizat mama artistului. Femeia a povestit și că fiul acesteia a fost invitat încă de la ediția precendentă a emisiunii, dar avea prea multe spectacole și nu a putut să onoreze invitația.

„S-a văzut că e mai tânăr cu șase ani, era ca săgeata”, a adăugat aceasta cu privire la primul copil care a participat la emisiune. Ambii fii au crestut într-un mediu sănătos și au fost obișnuiți din copilărie cu traiul în natură.

ADVERTISEMENT

Geta a mai relatat și că Iancu s-a dus de plăcere în aventura din jungla Republicii Dominicane și și-a amintit momentele de dinaintea plecării acestuia. Toată familia a aflat de plecare cu o seară înainte.

Rudele artistului au menționat că l-au pus la muncă fizică acasă, înaintea plecării, pentru a-l pregăti fizic pentru provocările din concurs. ”L-am pus la crăpat de lemne”, a precizat Iancu.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp este hotărât să iasă câștigător din această competiție. Faimosul dă dovadă de curaj, determinare și încredere în forțele proprii și se bucură de sprijinul familiei, de sfaturile prețiose ale fratelui, dar și de susținerea fanilor.

ADVERTISEMENT