Life

Dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva”. Prin ce greutăți au trecut vedetele

Ce au declarat participanții show-ului „Te cunosc de undeva”. Care au fost cele mai dificile transformări ale sezonului?
20.05.2024 | 19:40
Dezvaluiri din culisele Te cunosc de undeva Prin ce greutati au trecut vedetele
Dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva”. Foto: Facebook/ Te Cunosc De Undeva
ADVERTISEMENT

Înainte de marea finală a show-ului „Te cunosc de undeva”, vedetele împărtășesc secretele și provocările din spatele scenelor. Care au fost cele mai mari încercări în sezonul 20?

Dezvăluiri din culisele „Te cunosc de undeva”

Sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva” se apropie de final, iar participanții împărtășesc acum experiențele și provocările pe care le-au depășit cu succes pe parcursul showului.

ADVERTISEMENT

Marea finală „Te cunosc de undeva” va fi difuzată sâmbătă, 25 mai 2024, pe Antena 1. Patru perechi luptă pentru premiul de 15.000 de euro. Perechile rămase în competiție sunt: Jo și Liviu Teodorescu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Connect-R și Shift, Emi și Cuza.

Liviu Teodorescu, Romică Țociu și Florin Ristei dezvăluie experiențele lor din culisele „Te cunosc de undeva”, în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru Xtra Night Show, după cum relatează SpyNews.

ADVERTISEMENT

Provocările sezonului 20 „Era să cad pentru că nu puteam să-mi țin echilibrul”

„Am avut sezonul ăsta momente în care m-am ofticat și m-am implicat atât de tare. M-am uitat la clasamentul ăla și simțeam așa cum mi se învolburează sângele, și apoi am stat și m-am gândit: stai un pic, de ce fac asta, e un joc”, a spus Liviu Teodorescu.

Romică Țociu spune că John Travolta a fost cel mai greu personaj pe care l-a avut de interpretat. Nici mersul pe tocuri nu i-a venit ușor marelui comediant.

ADVERTISEMENT

„Cel mai greu personaj a fost John Travolta, după care a fost Dalida, după care am mai fost una de am fost eu pe tocuri, era să cad pentru că nu puteam să-mi țin echilibrul. Erau tocurile foarte înalte și juriul încontinuu se ridica, ziceau că imediat o să cad”, a spus Romică Țociu.

Florin Ristei face echipă cu actrița Ilona Brezoianu, după ce în trecut a concurat singur și a câștigat în sezonul 8. Aceștia par să fie una dintre echipele preferate ale publicului și potențialii câștigători.

ADVERTISEMENT

„15 gale Te cunosc de undeva, 15 transformări cu colega mea de suferință, Ilona Brezoianu. E mai greu decât acum două sezoane când am fost cu Ilona, dar parcă mai relaxați noi. Ne-am mai prins ce înseamnă emisiunea asta, (…) e o combinație de cat de bine se simte lumea acasă cu cat de bine te simți tu.

Poți să cânt orice, dar eu nu puteam să joc orice, nu puteam să dansez orice, și sezonul acesta m-am dat și pe dans și pe actorie. Am cântat cel mai puțin din toate sezoanele. În finală eu cânt trei versuri. Am vrut sezonul ăsta să facem fix pe dos de ce face fiecare”, a spus Florin Ristei.

ADVERTISEMENT