Sport

EXCLUSIV! SCANDAL în Comitetul Executiv! Burleanu, ATACAT! Concluzia: “Piţurcă e în continuare selecţioner!”

Aparent o şedinţă în care dorinţele preşedintelui FRF Răzvan Burleanu au fost acceptate fără să întîmpine probleme, adunarea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de luni a...
28.10.2014 | 00:12
EXCLUSIV SCANDAL in Comitetul Executiv Burleanu ATACAT Concluzia Piturca e in continuare selectioner
ADVERTISEMENT

Aparent o şedinţă în care dorinţele preşedintelui FRF Răzvan Burleanu au fost acceptate fără să întîmpine probleme, adunarea Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal de luni a stîrnit furtună în cadrul întrunirii, principala nemulţumire a membrilor fiind modul în care Burleanu a reziliat contractul cu Victor Piţurcă, paguba pentru FRF fiind de cel puţin 1 milion euro!

Stabilită pentru ora 10:00, întrunirea Comitetului Executiv a început cu o schimbare de ultimă oră în programul iniţial stabilit de Răzvan Burleanu. Aflată pe ordinea de zi, validarea rezilierii contractului dintre FRF şi Victor Piţurcă a fost eliminată. Motivul? Răzvan Burleanu a aflat că 8 membri ai CEx nu doresc să voteze validarea rezilierii contractului dintre cele două părţi! “Dacă votam, riscam să devenim inculpaţi într-o eventuală anchetă a instituţiilor abilitate. Nu îşi poate explica nimeni de ce nu a intrat 1 milion de euro în cont în urma rezilierii. Deja sînt două plîngeri penale pe numele lui Burleanu! Deşi se dorea introducerea subiectului pe ordinea de zi, Auraş Braşoveanu (n.r. – preşedintele Farului Constanţa şi reprezentantul cluburilor din eşalonul secund) i-a transmis lui Chivorchian că nu o să fie votat. Prin urmare, a fost scoasă şi, conform unui articol din cadrul Statutului FRF, preşedintele forului şi-a asumat decizia”, au explicat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

111111111111111DSC_0015-660x400

Ceartă Burleanu – Horoba! “Nu ai fost corect!”

Cel care şi-a asumat nemulţumirile membrilor şi a devenit portavocea grupului a fost preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba. Conform surselor din cadrul CEx, oficialul ardelean i-a reproşat lui Burleanu, în mijlocul şedinţei, naivitatea arătată în timpul negocierilor cu Victor Piţurcă. “Nu ai fost corect, noi ţi-am dat dreptul să negociezi în speranţa că vei obţine o sumă importantă care o să intre în conturile Federaţiei. Tot ce s-a întîmplat nouă nu ne-a lăsat o impresie bună”, au fost afirmaţia uimitoare a lui Horoba. “Burleanu a răspuns pe un ton dur, a ridicat vocea. Asta chiar dacă tot timpul a încercat să menţină un calm care a fost doar aparent. A fost surprins de reacţia lui Horoba. Nu s-a lăsat cu jigniri, preşedintele FRF a încercat să îi explice că fotbalul românesc a economisit bani mulţi în urma plecării lui Piţurcă”, au explicat componenţi ai CEx.

Argăseală, nervos! “Vreau DEMISIA lui Vassaras”

Un alt punct discutat în cadrul Comitetului Executiv a fost arbitrajul slab din acest început de sezon, oficialii care au participat la întrunire fiind de părere că Kyros Vassaras nu îşi aduce contribuţia în schimbarea arbitrajului în raport cu salariul imens pe care acesta îl primeşte de la FRF. Fruntaş al nemulţumirilor a fost Valeriu Argăseală, preşedintele campioanei fiind intrigat de modul în care Istvan Kovacs a arbitrat partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua. “Era supărat, dar e de înţeles. Toţi sîntem de acord că aşa arbitraj nu a mai existat de foarte multă vreme. Kyros Vassaras o să vină să dea explicaţii şi să prezinte un raport al activităţii sale, dar Argăseală s-a confesat că vrea ca grecul să îşi prezinte demisia, nu a privit niciodată instalarea acestuia ca fiind o variantă bună”, au încheiat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

picture-Kyros-Vassaras-12-iulie.jpg-638-358-1-85

Sandu aruncă bomba! “Piţurcă e selecţioner!”

Mircea Sandu, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal timp de 24 de ani, şi-a prezentat punctul de vedere în privinţa situaţiei existente la forul suprem în acest moment. “Îmi pare rău că nu se vede că actuala conducere nu a făcut absolut nimic din ce a promis! După ce au indus în eroare opinia publică cu aducerea unui antrenor cu rezultate importante atît la nivel de naţională. cît şi la echipe de club din Europa, Burleanu l-a pus la conducere pe Anghel Iordănescu, opţiunea prezentată de mine. Atenţie însă, dacă rezilierea contractului cu Victor Piţurcă nu a fost aprobată de Comitetul Executiv, fostul selecţioner este şi actualul şi are dreptul să se întoarcă oricînd pe banca tehnică”, a precizat “Naşul” pentru FANATIK.RO.

 “Decizia Comitetului de urgenţă din cadrul FRF a fost aprobată dimineaţă de Comitetul Executiv. Federaţia Română de Fotbal nu a fost prejudiciată, nu poate să stabilească nici un membru asta. Doar instanţa de judecată are dreptul să judece acest aspect” – Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

ADVERTISEMENT

“Domnul Argăseală a propus la ca următoarea şedinţă a Comitetului Executiv să fie prezenţi membrii CCA şi să prezinte un raport şi proiectul pe termen mediu şi lung în România” – Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!