Life

Dezvăluiri din intimitate făcute de logodnicul Elenei Marin: ”Eram pregătit să dorm pe parchet”. Ce relație au după Survivor România

Întoarcerea Elenei Marin din Republica Dominicană, de la Survivor România 2021, a provocat o bucurie fără margini în sufletul logodnicului ei, Andrei, chiar dacă, acum, după șase luni cât au stat despărțiți, încă se reobișnuiesc unul cu celălalt.
15.07.2021 | 11:26
Dezvaluiri din intimitate facute de logodnicul Elenei Marin Eram pregatit sa dorm pe parchet Ce relatie au dupa Survivor Romania
Elena Marin de la Survivor Romania si logodnicul ei, revedere cu emotii si... probleme Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ce se petrece, acum, între el și concurenta care a rezistat timp de mai mult de șase luni în competiția din jungla din Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Logodnicul Elenei Marin, pe șleau despre relația lor

Întoarsă după mai bine de șase luni petrecute departe de logodnicul ei, Elena Marin și Andrei s-au revăzut la aeroport, momentul fiind unul plin de emoție, cei doi sărutându-se pătimaș. Apoi, au ajuns acasă, loc în care Andrei, nu cu puțin efort, i-a pregătit câteva surprize logodnicei sale.

ADVERTISEMENT

”Înca îmi găsesc greu cuvintele. Momentul reîntâlnirii a fost, de departe, cea mai puternică emoție pe care am trăit-o vreodată. Sunt extrem de fericit și extrem de mândru de ea”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Mai mult, explică el, momentan sunt în perioada de reacomodarea unuia cu celălalt, despărțirea lor, cauzată de Survivor România 2021, fiind una mai lungă decât s-ar fi așteptat vreodată.

ADVERTISEMENT

”Momentan, e nevoie de odihnă, de relaxare, de o alimentație corespunzătoare și, bineînțeles, de o vacanță binemeritată”, a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Elena Marin i-a povestit prin ce a trecut la Survivor România 2021: ”A fost teribil”

Reîntoarsă acasă, Elena Marin și Andrei, logodnicul ei, au petrecut, așa cum era de așteptat, ore bune vorbind despre experiența Survivor România 2021, iar Faimoasa i-a povestit și ce nu s-a văzut la televizor.

ADVERTISEMENT
Elena Marin si Andrei
Elena Marin si Andrei, logodnicul Faimoasei de la Survivor Romania 2021, vor sa plece intr-o vacanta impreuna Sursa foto: Facebook

Iar Andrei, așa cum a recunoscut pentru FANATIK, a fost cu adevărat impresionat de tăria pe care logodnica lui a arătat-o în Republica Dominicană, mai ales că în cele peste șase luni petrecute în jungla de la Survivor, Elena Marin a fost, probabil, concurenta care a rezistat celor mai mari presiuni.

”Pot spune că greutățile cu care s-a confruntat sunt, pur și simplu, inimaginabile pentru noi, cei de acasă, iar asta îmi stârnește și mai mult aprecierea față de logodnica mea. Cred că, pentru orice femeie, a fost teribil ceea ce s-a întâmplat acolo, ele au fost supuse unor încercări mult mai dificile”, a mai spus, pentru FANATIK, Andrei.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Elena Marin și logodnicul ei, pusă la încercare

Așa cum ne-a mărturisit Andrei, întoarcerea Elenei Marin În România, după mai bine de șase luni petrecute pe tărâmul Republicii Dominicane, a adus după sine, așa cum s-ar fi întâmplat în orice relație, emoții și mici temeri cu privire la sentimentele celuilalt.

”A fost o perioada lungă, de aproape 7 luni, în care nu am vorbit niciodată, lucru la care nu ne așteptam, speram că, totuși, ne vom putea vedea în jocurile de comunicare, că vom putea vorbi măcar la telefon. Totuși, sentimentele noastre au fost de neatins și iată că a venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm de ele”, a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Oricum, spune Andrei, după ce a văzut-o din nou acasă, toate supărările lui s-au topit, ba chiar recunoaște acum că timpul lung scurs până la revederea Elenei a fost unul care, în schimb, o ajută pe ea și îl face să fie mai mândru ca niciodată.

”Așa cum am mai declarat, aprecierea oamenilor este, pentru Elena, cea mai dulce recompensă. Iar eu sunt încântat că are parte din plin de acest lucru, nici nu îmi doream mai mult”, a explicat Andrei.

Cum a decurs prima noapte după reîntâlnirea dintre Elena Marin și logodnicul ei?

Ajunsă acasă, Elena Marin și logodnicul ei au stat, cu orele de vorbă. Și dacă ea i-a povestit ce s-a întâmplat la Survivor România 2021, Andrei a putut doar să o asculte, să o aline și să o felicite pentru tăria prin care a trecut prin experiența emisiunii, ea fiind, de altfel, singura fată care a rezistat de la începutul competiției și până la sfârșit.

”Am felicitat-o pentru parcursul excelent, pentru puterea de care a dat dovadă, pentru faptul că nu a renunțat nicio clipă la visul ei și pentru bunătatea pe care ne-a oferit-o tuturor că lecție, pe toată durata competiției”, spune Andrei.

Evident, pentru prima seară petrecută împreună, Andrei s-a pregătit, psihic, așa cum, probabil, ar fi făcut oricine căruia i-a lipsit logodnica aproape șapte luni de acasă.

”Reacomodarea, cu siguranță, nu este deloc ușoară și îi sunt alături în totalitate. Glumind un pic, mă pregătisem să dorm pe parchet, dar nu a fost cazul, din fericire. Chiar dacă pernă a fost un lux de care nu a vrut să audă”, a mai dezvăluit, cu umor, Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT