Life

Dezvăluiri din intimitatea cuplului Simona Halep – Toni Iuruc: plănuiseră să facă primul copil abia peste 2 ani

FANATIK vă prezintă noi informații despre relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis avea un mare plan la nivel personal!
08.09.2022 | 12:09
Dezvaluiri din intimitatea cuplului Simona Halep  Toni Iuruc planuisera sa faca primul copil abia peste 2 ani
Simona Halep și Toni Iuruc ș-au înțeles să facă primul copil abia peste doi ani
ADVERTISEMENT

Vestea divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc a făcut înconjurul lumii. La aproape un an de la căsătoria cu omul de afaceri, sportiva și încă soțul ei au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Mulți se întreabă acum care este motivul care a dus la acest deznodământ cu totul neașteptat și ce planuri și-au făcut cei doi în timpul căsătoriei.

Simona Halep și Toni Iuruc n-au mai apucat să facă un copil, așa cum visa jucătoarea de tenis

Simona Halep era extrem de entuziasmată cu relația ei. Ba chiar, avea foarte multe planuri gândite împreună cu Toni Iuruc, după căsătoria civilă care a avut loc pe 15 septembrie 2021, într-un local de lux de pe litoralul românesc. Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, confirmate de-a lungul timpului de apropiații sportivei și chiar de către ea, Simona și-a dorit foarte tare să aibă trei copii cu soțul ei, însă nu înainte de a obține cea mai importantă medalie din viața ei.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și este în continuare cel mai mare obiectiv al sportivei, singurul neatins, acela de a face performanță la Olimpiada din 2024. Mai e de precizat faptul că relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc s-a lovit încă de la început de o serie de provocări, unele firești, având în vedere că vorbim despre o legendă a tenisului mondial.

Conform informațiilor noastre, timpul pe care Simona Halep l-a dedicat sportului a îndepărtat-o de soțul ei, programul ei fiind unul extrem de încărcat în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Sportiva voia să devină mamă după participarea la Jocurile Olimpice din 2024

Conform înțelegerii dintre Halep și Toni Iuruc, jucătoarea de tenis a vrut să aștepte până în 2024. Peste doi ani urmează să participe la Jocurile Olimpice din Paris, sperând că va obține medalia de aur, ca apoi, după retragere, să se ocupe 100% de familia ei și să își poată crește copiii, dacă aceștia ar fi apărut în peisaj.

În urmă cu un an, unul dintre amicii Simonei ne-a spus că Simona a grăbit nunta tocmai în ideea de a deveni mămică. Emanoil Savin dezvăluia atunci, în exclusivitate pentru FANATIK, marea dorință pe care o avea sportiva pe plan personal.

ADVERTISEMENT

Din păcate sau din fericire având în vedere obiectivul ei profesional numărul unu, acest lucru nu s-a întâmplat până acum. Așadar, sportiva nu a fost nevoită să își întrerupă meciurile din cauza sarcinii.

Unul din prietenii lui Halep, acum un an, pentru FANATIK: „Își dorește copii și ăsta a fost un motiv de s-a grăbit cu căsătoria”

„Știu sigur că își dorește copii. Ăsta a fost un motiv, bineînțeles, de s-a grăbit cu căsătoria. Ea mai are de spus multe în tenisul mondial și sper ca, la următoarele turnee, să revină în top 10 și să câștige un Grand Slam în Australia. (…)

ADVERTISEMENT

Probabil că o să-și ia o pauză (n.r. dacă rămâne însărcinată), că așa și-au luat toate marile tenismene, atunci când au avut un copil. În doi ani o văd înapoi în top 3”, ne-a declarat exact acum un an prietenul Simonei Halep.

Despre dorința de a  fi mamă, titrata jucătoare de tenis a vorbit la un moment dat, confirmând că marele ei vis este să aibă cel puțin trei prichindei.

„Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii… Dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r.- râde). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă. Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată. Acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, spunea Halep la înainte de nunta cu Toni Iuruc, potrivit DigiSport.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit în urmă cu un an, vedeta tenisului mondial având parte de nunta visurilor sale. Cei doi au semnat un contract prenupțial, astfel încât acum, la divorț, nu vor împărți niciun bun, separarea producându-se pe cale amiabilă, la notar.

Simona Halep a obținut unele dintre cele mai mari victorii în tenisul mondial. Constănțeanca a câștigat în anul 2019 Turneul de la Wimbledon, unde s-a confruntat cu Serena Williams. Atunci a învins-o cu scorul 6-2, 6-2. Cu un an înainte, și-a adjudecat și trofeul de la Roland Garros, unde a bătut-o pe Sloane Stephens din Statele Unite. Acestea sunt doar două din multiplele reușite ale jucătoarei de tenis de-a lungul carierei sale.

 

ADVERTISEMENT