Sport

Dezvăluiri din primii ani ai carierei lui Cristiano Ronaldo! Secrete din vestiarul lui Sporting

Vitali Kutuzov, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo de la Sporting Lisabona, a dezvăluit o serie de secrete din primii ani ai carierei portughezului.
12.04.2022 | 11:44
Dezvaluiri din primii ani ai carierei lui Cristiano Ronaldo Secrete din vestiarul lui Sporting
Cristiano Ronaldo, într-un meci amical cu Manchester United, pe când juca la Sporting Lisabona. Sursa foto: EPA/LUSA/ANDRE KOSTERS
ADVERTISEMENT

Când se credea că se știe totul despre viața și trecutul lui Cristiano Ronaldo, apare ceva între timp care uimește opinia publică. Internaționalul portughez a ajuns la Sporting U15 în anul 1997, urmând să treacă la prima echipă în vara lui 2002, unde a jucat timp de un an.

Care sunt ultimele secrete din vestiarul lui Sporting despre Cristiano Ronaldo

Potrivit fostului coechipier Vitali Kutuzov, Cristiano Ronaldo și-a cumpărat un Mercedes înainte de a ști să conducă. Starul lui Manchester United este cunoscut pentru pasiunea sa față de mașini, având un garaj de automobile de lux în valoare de peste 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Kutuzov a venit la Sporting Lisabona în 2002 sub formă de împrumut de la AC Milan. El s-a împrietenit ușor cu Ronaldo, care pe atunci avea doar 17 ani.

Fostul jucător din Serie A a dezvăluit cum portughezul și-a cumpărat prima mașină, înainte de a fi capabil să o conducă. Vorbind pentru Gianluca di Marzio, Kutuzov a mărturisit: „Am fost în echipă împreună doar un an, dar deseori eram eu și el… în multe ocazii am împărțit și camera.

ADVERTISEMENT

Îmi amintesc când a cumpărat prima sa mașină, un Mercedes, pe care nici măcar nu știa să îl conducă. Dar satisfacția lui de a ajunge pe teren cu o mașină cumpărată de el a fost incredibilă”.

Fostul atacant de la AC Milan a continuat să vorbească despre cum era Cristiano Ronaldo în primii săi ani din carieră: „Eram doi copii într-o echipă de campioni care câștigaseră totul. El avea 17 ani, eu aveam 21 de ani. Scopul era să ies din evidență.

ADVERTISEMENT

Mi-a pus întrebări despre Milan și despre cum era să te antrenezi cu jucători de acel calibru. Îi era foame să finalizeze (n.r. – ocaziile), deși acum este un jucător diferit. La acea vreme era mai mult un dribler… astăzi este complet și contribuie în toate felurile”.

Ce alte bijuterii mai are Cristiano Ronaldo în garajul său de lux

Potrivit The Sun, cea mai recentă achiziție a lui Ronaldo este un Aston Martin DBS Superleggera, în valoare de 240.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în colecția sa de mașini, Cristiano Ronaldo mai deține un Bugatti Centodieci ultra rar, care l-a costat peste 10 milioane de euro, un Bentley Flying Spur și un Ferrari Monza, printre multe alte modele.

Portughezul deține chiar și un avion privat, un Gulfstream G200, în valoare de 24 de milioane de euro, care zboară cu o viteză maximă de până la 900 km/h.

ADVERTISEMENT