Sport

Dezvăluiri din vestiar. Ce s-a întâmplat la pauza meciului CSM București – Thuringer: „Asta am vorbit între noi”

Autor: Alin Miu | 08.03.2019 | 19:59
Dezvăluiri din vestiar. Ce s-a întâmplat la pauza meciului CSM București - Thuringer: „Asta am vorbit între noi”
Ce s-a întâmplat la pauza meciului CSM București - Thuringer

CSM București a remizat surprinzător cu Thuringer, scor 23-23, în ultima etapă din faza grupelor din Liga Campionilor. „Tigroaicele” au șanse mari să se dueleze în faza sferturilor de finală cu Metz, formație ce a investit în transferuri în acest sezon.

Ce s-a întâmplat la pauza meciului CSM București – Thuringer

CSM București a condus cu 14-8 la pauză, însă în repriza secundă a venit o cădere inexplicabilă

„Nu-mi explic ce s-a întâmplat. Am avut portar, pe Grubisic, dar n-am avut apărare. Interii noștri au fost inexistenți. Biancăi i s-a oferit șansa să joace după accidentarea Cristinei, dar ea e într-o scădere de formă enormă. Trebuia să fie meciul ei azi” – a spus Steluța Luca la TV Digi Sport.

„Încă nu realizez că am făcut egal. Am început foarte bine, am făcut o primă repriză extraordinară. Am vorbit la pauză să începem a doua repriză bine pentru că știam că vor veni tare pentru a recupera din handicap. Nu știu ce s-a întâmplat. Ne-a fost greu să ne ridicăm. O să ne fie extrem de greu cu Metz. Joacă un handbal foarte bun, le-am urmărit și joacă foarte bine. Nu trebuie să așteptăm minuni. Trebuie să avem încredere în noi și să demonstrăm pe teren” – a spus Oana Manea la TV Digi Sport.

Ce a spus Iulia Curea
Ce a spus Iulia Curea

Ce a spus Iulia Curea

“Nu ştiu ce s-a întâmplat în acest meci, nu ştiu, pur şi simplu nu ştiu. Nu ne aşteptam la aşa ceva. La fel ca în meciul cu Gyor, am avut prea multe greşeli copilăreşti, am avut prea multe greşeli tehnico-tactice pe atacurile poziţionale, am scăpat mingea de multe ori, erori pe care nu ar trebui să le facem. Se complică foarte mult dacă terminăm pe 4.

Nu dau vina pe ghinion, dar nu merge nimic în sezonul ăsta. Până la urmă, atât cât mai există speranţă, noi încercăm să luptăm, chiar şi cu Metz cred că e posibil chiar dacă toată lumea va spune că e imposibil. Am avut multe accidentări la echipă. Îmi pare rău, chiar nu ştiu ce să zic. Încă avem speranţe la Final Four, dar dacă nu mergem acolo va fi un sezon ratat” – a spus Iulia Curea la TV Digi Sport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1