Dezvăluiri din vestiarul Barcelonei: „La antrenamente, nimeni nu intră dur la Messi. Este foarte bine protejat”

Andrei Șchiopu   
în Messi
23/01/2020, 18:25
Dezvăluiri din vestiarul Barcelonei: „La antrenamente, nimeni nu intră dur la Messi. Este foarte bine protejat”
Lionel Messi. Sursă foto: hepta.ro

Jean-Clair Todibo, fundașul Barcelonei împrumutat în Germania la Schalke, a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul vestiarului catalan și a făcut mai multe precizări în privința lui Lionel Messi.

Dezvăluirile din vestiarul Barcelonei

Jean-Clair Todibo a făcut mai multe dezvăluiri din interiorul Barcelonei și a vorbit și despre statutul pe care Lionel Messi îl are chiar și la antrenamentele catalanilor: „Cu toții știm că nu are voie să se accidenteze. La antrenamente este protejat cu foarte multă grijă. Am învățat multe de la el și am reușit chiar să-i iau migea fără să-l rănesc”.

Todibo a fost împrumutat de Barcelona la Schalke, iar unul dintre colegii săi i-au oferit mai multe informații despre noua echipă: „Ivan Rakitic mi-a oferit multe detalii despre echipă”. Mijlocașul croat a evoluat pentru Schalke între anii 2007 și 2011.

  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Jean-Clair Todibo, conform transfermarkt.com

„Vreau să fiu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume pe poziția mea!”

Jean-Clair Todibo a mai vorbit despre împrumutul său și nu crede că este un pas înapoi mutarea la Schalke, fundașul francez declarând că speră să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume pe poziția lui.

„Nu cred că este un pas înapoi. Eu trebuie să dau totul pentru orice echipă aș evolua. Vreau să fiu unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume pe poziția mea!”, a mai spus Todibo.

„Nu am probleme cu limba germană. Știu engleză, franceză și spaniolă. Mă descurc destul de bine în dialogul cu colegii mei”, a explicat Todibo.

În actualul sezon din La Liga, Todibo a jucat doar în două partide, în timp ce în grupele Champions League, acesta a bifat o partidă, fără să înscrie niciun gol.

  • 20 de ani a împlinit Jean-Clair Todibo pe 30 decembrie
Închide ×