Fotbal intern

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei: „Simt că vor răzbunare!” Cel mai greu adversar întâlnit de Marius Constantin

29.10.2020 | 21:09
Dezvaluiri din vestiarul Craiovei Simt ca vor razbunare Cel mai greu adversar intalnit de Marius Constantin
ADVERTISEMENT

Marius Constantin a răspuns provocării unei sesiuni de întrebări venite din partea fanilor Universității, iar fundașul de 36 de ani a făcut dezvăluiri din vestiarul Craiovei și a declarat că jucătorii Științei își doresc o răzbunare, după ce au pierdut titlul în ultima etapă a sezonului trecut.

Din păcate, Constantin s-a accidentat și este în faza de recuperare, astfel că este incert pentru partida cu Hermannstadt, de sâmbătă, de la ora 21:45.

ADVERTISEMENT

Oltenii au pornit foarte bine în noul sezon, însă mersul bun al „ceasului oltenesc” a fost stricat de Academica Clinceni. Ilfovenii s-au impus pe stadionul „Ion Oblemenco”, fiind primul eșec al „juveților” în actuala stagiune.

Dezvăluiri din vestiarul Craiovei. Marius Constantin: „Simt că vor răzbunare!”

Oltenii s-au visat campioni în ultima parte a play-off-ului sezonului 2019-2020, însă experiența CFR-ului s-a văzut în meciul direct de pe arena din Bănie, astfel că trupa lui Dan Petrescu a cucerit al treilea titlu consecutiv. Marius Constantin a sosit în această vară la Universitatea Craiova, neparticipând la ratarea obiectivului. Totuși, fundașul a dezvăluit faptul că noii săi colegi au poftă de răzbunare după acel eșec.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut, Universitatea Craiova s-a bătut cu șanse reale la titlu. Știe toată lumea ce s-a întâmplat, e istorie. Anul acesta avem o oportunitate foarte mare. Îi văd pe băieții cu o determinare foarte mare la antrenament, simt că vor să răzbune ceea ce s-a întâmplat în ultima etapă,” a spus fundașul venit de la Gaz Metan Mediaș.

Ajuns la 36 de ani, Marius Constantin are o carieră impresionantă în spate. A câștigat de două ori Cupa României, de două ori Supercupa, dar a triumfat și în Cupa Chinei: „Sunt conștient de faptul că am o carieră în spate, așa cum a fost, cu bune și cu rele. În acest moment, mă motivez prin faptul că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, nici pe colegi, nici conducerea, nici suporterii”

ADVERTISEMENT

„Oriunde am fost, familia mea m-a susținut, nu cred că s-a așteptat nimeni din familie să semnez cu Universitatea Craiova,” a mai declarat Marius Constantin.

Cel mai greu adversar întâlnit de Marius Constantin a fost pe vremea când juca cu Rapid în cupele europene

Fundașul a făcut parte din celebra echipă a Rapidului care a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în 2006. Din păcate pentru Constantin, la clubul giuleștean, acesta a trăit și cea mai mare dezamăgire: „Cel mai greu moment din cariera mea a fost cel când jucam la Rapid. Am avut ruptură de ligamente. Perioada de după a fost mai grea decât accidentarea în sine. Cei de acolo mi-au reziliat contractul unilateral.  A trebuit să mă descurc singur un an de zile. Chiar și așa, ei au rămas în sufletul meu.”

ADVERTISEMENT
  • 190 de partide a strâns Marius Constantin la Rapid București
  • 4 meciuri are fundașul de 36 de ani la echipa națională

În acea stagiune europeană, Marius Constantin a dat și de cel mai greu adversar din întreaga carieră: „Am întâlnit foarte mulți adversari de valoare în cariera mea, atât în campionat, cât și în cupele europene. Totuși, cred că Sergej Barbarez a fost cel mai greu. Îmi amintesc că la meciul retur, atunci când am pierdut cu 3-1, dar ne-am calificat, am terminat toți fundașii cu capetele umflate.”


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – U Craiova: 3.45 este cota pentru “X final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT