Fotbal intern

Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Ce se întâmpla după înfrângeri cu Gigi Becali: “Intra furtunos, ne lua pe fiecare în parte”

23.06.2020 | 11:44
Dezvaluiri din vestiarul FCSB Ce se intampla dupa infrangeri cu Gigi Becali Intra furtunos ne lua pe fiecare in parte
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este patronul care niciodată nu a putut sta liniștit în lojă, urmărind evoluțiile echipei sale. Becali este recunoscut pentru masivele sale implicări în tactica antrenorilor și în aparițiile sale la televiziuni unde jucătorii sunt făcuți praf pentru evoluțiile lor.

Principalul finanțator al FCSBeste și o obișnuită prezență în vestiarul jucătorilor, mai puțin la evenimentele fericite și mai des la momentele mai puțin faste, când începe tirul de critici la adresa echipei.

ADVERTISEMENT

Năravul din fire nu are lecuire și aceasta a fost atitudinea lui Gigi Becaliîncă din primul an de când a devenit patronul fostei Steaua, lucru confirmat și de jucătorii care au apucat perioade de glorie în Ghencea.

Dorin Goian a dezvăluit ce făcea Gigi Becali în vestiar după eșecurile FCSB

Unul dintre aceștia este fostul fundaș central Dorin Goian, care la 39 de ani a lăsat ghetele cu crampoane pentru banca tehnică, încercând promovarea în liga secundă cu Foresta Suceava.

ADVERTISEMENT

Dorin Goian a dezvăluit pentru GSP despre modul în care se manifesta Gigi Becali într-o perioadă totuși pozitivă pentru antrenori, atât ca urmare a rezultatelor, în mare măsură bune, dar și numelui acestora.

Nu se băga la echipă peste Olăroiu, Zenga, Hagi sau Lăcătuș

„Nea Gigi nu se băga atunci la echipă. Poate mai avea din când în când anumite idei sau încerca să îi spună antrenorului să bage anumit jucător, dar nu o făcea, pentru că era o perioadă bună la Steaua.

ADVERTISEMENT

Atunci când faci performanță, nu prea ai cum să te bagi la echipă. Erau Oli, Zenga, Gică Hagi, Marius Lăcătuș, care nu acceptau. Echipa mergea, iar el era bucuros pentru că și încasa bani.

Îi trecea repede supărarea

Când avea o perioadă mai nefastă, mai venea în vestiar și ne certa. Intra în vestiar furtunos, foarte supărat, dar după zece minute se schimba. Ne făcea cu ou și cu oțet pe toți, ne lua pe fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Dar nu atunci când echipa mergea bine, venea după 2-3 meciuri în care nu reușeam să câștigam, dar imediat schimba discursul, mergeam toți la masă”, a spus Dorin Goian la GSP Live.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,87 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT