I se spune "Nicu Ceauşescu"! Dezvăluiri din vestiarul FCSB

FCSB, Constantin Budescu, Andrei Vlad

FCSB are în Constantin Budescu un adevărat one man show, care le găseşte porecle tuturor colegilor. Cine e ultimul pe această listă

Andrei Vlad a intrat în gura lui Constantin Budescu. Tânărul portar a primit deja o poreclă de la "one-man-show-ul" vestiarului celor de la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit care este aceasta. Directorul sportiv al roş-albaştrilor afirmă că goalkeeper-ul de 18 ani nu prea e genul care să glumească des. 

"Eu cred că va ajunge un mare portar. Pe Vlad şi pe Man nu îi incadrăm în tiparul ăsta, al jucătorilor care zâmbesc mult. Sunt foarte serioşi! Vlad are o tunsoare de activist de partid. Porecla lui e Nicu Ceauşescu! L-am întrebat cine i-a pus-o şi mi-a zis că doar Budescu putea să-i spună aşa", a povestit Meme la Pro-X.  

Nu-i reproşează golul din FCSB - CFR 1-1

Deşi Vlad a greşit grav la partida cu CFR Cluj, oferindu-le pe tavă clujenilor primul gol al meciului, Stoica spune că nu îi impută acea fază datorită vârstei. Meme surprinde, afirmând că Vlad a fost chiar bun în partida contra ardelenilor! 

"A intrat cu Gazul şi s-a văzut că a avut emoţii, dar cu CFR a fost bun. E adevărat că la golul CFR-ului are partea lui de vină, dar eu nu îi pot imputa nimic la acea fază. Sunt convins că va trece peste această greşeala, pentru că este foarte puternic. Este genul de fotbalist care nu zâmbeşte mult. Înţelege glumele, că e isteţ, dar e foarte serios!", a fost declaraţia lui Stoica.