Fotbal intern

Dezvăluiri din vestiarul FCSB! Cine sunt fotbaliştii care primesc mai multe şanse de la Gigi Becali: „Ştiam cum e”

05.06.2020 | 16:51
Dezvaluiri din vestiarul FCSB Cine sunt fotbalistii care primesc mai multe sanse de la Gigi Becali Stiam cum e
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este recunoscut pentru felul în care este sau nu impresionat de fotbaliști, iar Claudiu Belu, fundașul „roș-albaștrilor” împrumutat la FC Voluntari, a dezvăluit că patronul FCSB-ului l-a sunat să-și rezilieze contractul după doar două meciuri.

Dezvluiri din vestiarul FCSB

Claudiu Belu a fost adus în vara trecută de FCSB de la Astra Giurgiu și a început actualul sezon ca titular în echipa vicecampioanei României. Totuși, Gigi Becali nu a fost impresionat de randamentul fundașului, motiv pentru care l-a scos din echipă și pentru care l-a împrumutat la FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

„Prima dată, am vorbit cu Becali la telefon, m-am dus la palat, am discutat despre contract, dar și despre alte lucruri.

Ne-am înţeles, iar după o perioadă m-am dus să semnez. A fost totul bine până la al doilea meci, când m-a sunat şi mi-a zis că vrea să reziliem. 

ADVERTISEMENT

M-a şocat, deşi ştiam cum e. La FCSB, dacă mergi liber de contract, e mai greu. Dacă se dau bani pe tine, ai şanse mai mari”, a spus Claudiu Belu la TV TelekomSport.

Fundașul FCSB-ului a jucat doar nouă meciuri pentru echipa lui Bogdan Vintilă, după care a fost împrumutat la FC Voluntari, unde a prins patru meciuri.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani a împlinit Claudiu Belu pe 7 noiembrie

Claudiu Belu nu a jucat împotriva FCSB-ului

Claudiu Belu nu a jucat împotriva FCSB-ului cu FC Voluntari, conform unei clauze din contract și a mărturisit că nu a fost dorința lui de fi împrumutat la formația ilfoveană:

Nu am vorbit cu nimeni, a fost o decizie a clubului de a mă împrumuta şi am acceptat cu braţele deschise pentru că aveam nevoie să joc.

ADVERTISEMENT

Cred că au şanse foarte mari la titlu anul acesta şi sper să reuşească în sfârşit să câştige”.

Împrumutul lui Claudiu Belu la FC Voluntari a expirat pe data de 31 mai, informație oferită în exclusivitate de FANATIK, iar, teoretic, fundașul se putea alătura lotului lui Bogdan Vintilă, dar și-a prelungit împrumutul cu ilfovenii până la finalul sezonului.

  • 475.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Belu, conform transfermark.com
ADVERTISEMENT