Fotbal intern

Dezvăluiri din vestiarul lui Dan Petrescu. Ce a făcut la pauza unui meci: “Zburau sticle și genți”

17.12.2018 | 14:45
Dezvaluiri din vestiarul lui Dan Petrescu Ce a facut la pauza unui meci Zburau sticle si genti

Costin Curelea a dezvăluit metodele dure pe care Dan Petrescu le aplica la antrenamente în perioada în care cei doi erau la Sportul Studențesc, dar și modul în care antrenorul reacționa când era foarte nervos pe jucătorii săi. Petrescu este cunoscut pentru faptul că este un tehnician temperamental, care nu s-a ferit niciodată să spună ceea ce gândește, chiar dacă acest lucru i-a adus sancțiuni.

“De la fiecare antrenor am luat câte ceva. Primul antrenor pe care l-am avut la seniori a fost Dan Petrescu. M-a marcat clar pe viaţă. Se ştie că e un antrenor agresiv, căruia nu îi place să piardă. A fost un şoc pentru noi, cei tineri îşi făceau cruci să se termine antrenamentul”, a declarat Costin Curelea pentru GSP.

Costin Curelea a făcut dezvăluiri din vestiarul lui Dan Petrescu

“S-a lucrat dur. Căram greutăţi de 10 sau 20 kilograme, a fost o pregătire foarte dură. A fost un şoc trecerea de la juniori. Dan Petrescu a avut încredere în mine şi m-a trimis să joc. La meciuri, n-are mamă, n-are tată. Dan Petrescu nu putea să piardă nici la table, nu suporta. Avea momente când, şi la pauza meciurilor, făcea revoluţii în vestiar. Mai zburau sticle, genţi”, a mai spus Curelea.

Dan Petrescu a antrenat Sportul Studențesc în perioadele iulie – decembrie 2003 și iunie 2004 – decembrie 2005. Tehnicianul român a mai antrentat FC Național, Rabid București, Wisla Kracowia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu-Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr, CFR Cluj și Guizhou Hengfeng. Are 2 titluri de campion în palmares, cu Unirea Urziceni și CFR Cluj, o Supercupă a României cu ASA Târgu-Mureș și o Cupă a Chinei cu Jiangsu Suning.

Costin Curelea și-a făcut junioratul la echipa din București și a făcut pasul la echipa mare în 2004. În 2013, Curelea a plecat la Dinamo Minsk sub formă de împrumut, de unde s-a întors în România după doar câteva luni.

 

Tags: