Sport

Dezvăluiri din vestiarul lui Manchester United. Ce s-a schimbat după venirea lui Cristiano Ronaldo

Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United continuă să facă furori, deși a trecut deja o luna de la transferul lusitanului pe Old Trafford. Din vestiarul „diavolilor roșii” au apărut primele impresii despre lusitan
07.10.2021 | 23:27
Dezvaluiri din vestiarul lui Manchester United Ce sa schimbat dupa venirea lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a pus imediat amprenta pe ceea ce înseamnă Manchester United. Ajuns la 36 de ani, fostul star al lui Real Madrid și Juventus a început noua sa aventură cum știe mai bine.

În meciul revenirii sale pe Old Trafford, Ronaldo a marcat o „dublă” în poarta lui Newcastle United. De atunci și până la pauza prilejuită de meciurile echipelor naționale, CR7 a ajuns la cota 5, după ce a jucat de șase ori pentru echipa lui Manchester United.

ADVERTISEMENT

Ce s-a schimbat în vestiarul lui Manchester United odată cu venirea lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu este singurul fotbalist care s-a întors în acest sezon pe Old Trafford. Jesse Lingard a revenit după împrumutul la West Ham United și a început și el extrem de bine campionatul.

Englezul, în vârstă de 28 de ani, care a înscris până acum trei goluri în toate competițiile are nu mai cuvinte de laudă la adresa lui Ronaldo, cel despre care spune că a readus spiritul de lider în vestiarul lui United.

ADVERTISEMENT

„A readus spiritul de lider în vestiar! Vrea să câștige la antrenamente, vrea să câștige meciurile, vrea să câștige trofee. Este grozav să îl avem în jurul nostru, să poți să îl urmărești în acțiune și să înveți chiar și cele mai mici lucruri de la el.

E unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Faptul că s-a întors acasă e perfect pentru noi în acest moment.  Știm că el va marca goluri și ne va câștiga meciuri”, a declarat Jesse Lingard.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Jesse Lingard par să se înțeleagă neașteptat de bine și pe teren. Deși englezul nu este neapărat preferatul fanilor „diavolilor roșii”, acesta a marcat de fiecare dată în Premier League când a marcat și Cristiano Ronaldo, cu Newcastle și cu West Ham.

Jesse Lingard a fost antrenat de CR7

Chimia dintre Lingard și Ronaldo s-ar putea să nu fie deloc întâmplătoare. Cei doi s-au întâlnit și în urmă cu 18 ani, atunci când lusitanul abia sosise pe Old Trafford, după transferul de la Sporting Lisabona.

ADVERTISEMENT

Deși abia sosise la club, Cristiano a fost trimis de către Sir Alex Ferguson la unul dintre antrenamentele juniorilor. Printre puștii de la academie se afla și actualul coechipier al lui CR7, Jesse Lingard.

La vremea respectivă, Ronaldo nu vorbea foarte bine limba engleză, dar copiii de la baza de pregătire erau oricum mai atenți la jongleriile pe care le făcea cel care urma să devină un megastar internațional.

Cristiano Ronaldo, transferat la Manchester United din grădina lui Gary Lineker

Cumpărat de Manchester United de la Juventus în schimbul a 15 milioane de euro, Cristiano Ronaldo a revenit într-un mod inedit pe „Teatrul viselor”. Gary Lineker a dezvăluit că Ed Woodward a făcut tranzacția din grădina fostului internațional englez și actual jurnalist.

„Suntem vecini, iar el a făcut transferul lui Cristiano Ronaldo din grădina mea. A fost ceva incredibil! Și amuzant în același timp.

Când a intrat la mine în curte vorbea la telefon cu agentul lui Ronaldo, Jorge Mendes. Nu știu dacă fac bine că dau din casă atât de multe detalii, dar atunci a rezolvat transferul”, a mărturisit Lineker.

ADVERTISEMENT