Life

Anamaria Prodan, dezvăluiri dureroase după parastasul Ionelei Prodan: “Mama se întoarce în mormânt”. Ce a spus despre Reghecampf

Anamaria Prodan a vorbit despre planurile pe care le are cu privire la folosirea numelui mamei sale, dar și despre relația Ionelei Prodan cu Laurențiu Reghecampf.
07.10.2022 | 11:25
Anamaria Prodan dezvaluiri dureroase dupa parastasul Ionelei Prodan Mama se intoarce in mormant Ce a spus despre Reghecampf
Anamaria Prodan face dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf și relația cu Ionela Prodan / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, planurile pe care le are legate de memoria mamei sale, Ionela Prodan. Convinsă de succesul pe care l-a avut pomana-festival, femeia de afaceri este decisă să facă și mai multe pentru a o cinsti pe regretata cântăreață de muzică populară. În altă ordine de idei, Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Ionela Prodan despre soțul ei și cum relaționa mama ei cu Laurențiu Reghecampf.

Ce vrea să facă Anamaria Prodan pentru memoria Ionelei Prodan

Anamaria Prodan este decisă, după ce a văzut că pomana mamei sale s-a transformat, cu succes, într-o primă ediție a festivalului Ionela Prodan, să continue seria momentelor aniversare dedicate regretatei cântărețe de muzică populară.

ADVERTISEMENT

”O să fac un festival Ionela Prodan. O să fac și un muzeu Ionela Prodan, la Dăbuleni, acolo unde s-a născut mama mea. Noi nu mai avem casă acolo. Dar avem pământurile și avem casele rudelor. O să facem acolo și casa memorială. Mi-au spus cei din Dăbuleni, autoritățile, să ne vedem să discutăm și să facem chestia asta”, spune, în exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

De altfel, ne precizează Anamaria Prodan, la Dăbuleni ar avea loc, dacă se va concretiza, a doua ediție a festivalului dedicat mamei sale.La cum a fost la pomană, putem spune că prima ediție a fost un succes”, ne-a spus Anamaria, zâmbind satisfăcută de succesul evenimentului care a avut loc în ziua în care Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan, dezvăluiri exclusive despre învățăturile primite de la mama sa

Vizibil încă afectată, psihic, de ceea ce a îndurat acum două săptămâni, atunci când cădea la pământ sub loviturile lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan nu ascunde că a reușit, în mare măsură, să treacă peste. Dar o spune doar din gură, pare mai mult să se încurajeze pe sine, pentru că, în ochi, are lacrimi.

”Sunt ok acum. Am învățat de la mama că viața asta îți dă și bune, și rele. Acum îi ascult versurile și le înțeleg. Mi-a spus că nu știi niciodată pe cine ai lângă tine, că nu știi ce se va întâmpla și că oamenii nu sunt recunoscători. Mă refer la oamenii răi, oamenii dușmănoși…

ADVERTISEMENT

Pentru lucrul ăsta mi-a spus mama de fiecare dată să nu ascult ce spune lumea, să nu aplec urechea, să nu trăiesc după cum spune lumea pentru că nu trăiesc cu ei, că nu mă vor ajuta, să trăiesc doar cum simt și să zâmbesc mereu. Întotdeauna, îmi zicea mama, dacă zâmbești treci peste greutăți. Dacă faci haz de necaz, depășești momentul”, spune, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Anamaria, despre relația dintre Laurențiu Reghecampf și Ionela Prodan: ”El nu avea curajul să se uite spre mama mea”

Anamaria Prodan este convinsă că episodul violent care a avut loc între ea și Laurențiu Reghecampf nu ar fi avut loc dacă, cumva, Ionela Prodan ar mai fi fost în viață. Ba chiar, spune ea, nici situația căsniciei lor nu ar fi fost aceeași.

ADVERTISEMENT

”Dacă mama era în viață, ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme nu s-ar fi întâmplat niciodată. Nu îl omora, el nu avea curajul să se uite spre mama mea. Mama mea, pe el, l-a făcut cine e astăzi, l-a ajutat, a fost ca și copilul ei.

Probabil se întoarce în mormânt, dar lucrurile astea nu rămân nepedepsite. Dumnezeu niciodată nu lasă ceva fără răsplată. Iar mama mea, care e acolo, Sus, cu siguranță lucrează și știe că nimic nu rămâne nepedepsit. Iar Dumnezeu îți dă exact când te aștepți mai puțin”, a mai precizat Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

Pleacă Anamaria Prodan din România? ”Bebe va alege”

În altă ordine de idei, Anamaria Prodan a dezvăluit că visează ca în anul următor să se schimbe lucrurile cu privire la cele petrecute în ultimele 18 luni. ”După 1 ianuarie 2023 îmi doresc ca el, care este tatăl copilului meu, să înțeleagă tot ceea ce a făcut. Și să îi dea bunul Dumnezeu putere să muncească pentru copilul sau copiii lui, dacă își mai aduce aminte de ei.

S-a muncit atât de mult ca să ajungă unde a ajuns, iar el își bate joc de absolut tot. E păcat. Sper ca Dumnezeu să îi dea minte, să îi deschidă ochii și să înțeleagă că are un copil care ar trebui să fie mândru de tatăl lui, nu să fugă de el”, spune Anamaria, pentru FANATIK.

E adevărat, recunoaște ea, s-ar putea ca, începând cu anul care vine, să plece, practic definitiv, din România. ”Noi oricum suntem între țări, dar totul depinde de cel mic. Probabil, din vară, Bebe va alege unde vrea să meargă, ori în Dubai, ori în America. Eu trăiesc pentru ei, pentru copii, așa că ei decid ce e mai bine pentru viitorul lor”, mai spune Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT