Life

Dezvăluiri dureroase făcute de Culiță Sterp la Survivor România. Drama prin care a trecut de mic copil

12.01.2021 | 16:35
Dezvaluiri dureroase facute de Culita Sterp la Survivor Romania Drama prin care a trecut de mic copil
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp, unul dintre faimoșii de la Survivor România, a făcut mărturisiri intime despre copilăria sa, despre lipsurile pe care le-a simțit pe vremea când era un băiat la casa mamei sale, dar și despre cum a reușit să facă primii bani și ce și-a cumpărat din averea strânsă până acum.

Culiță Sterp: „Noi încă de mici am fost crescuți modest”

Artistul și fostul concurent de la Puterea Dragostei nu uită de unde a plecat și își aduce aminte cu drag de copilărie, chiar dacă putem spune că a trăit și momente de tristețe, căci nu își permitea ce alți copii aveau. De altfel, faimosul de la Survivor a cunoscut sărăcia, lucru care l-a făcut să devină și mai puternic.

ADVERTISEMENT

La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan

Cântărețul susține că nu s-a schimbat cu nimic, iar faptul că a devenit cunoscut nu l-a făcut să se schimbe, ba din contră, a rămas la fel și apreciază mai mult ce i-a oferit viața. Drama prin care a trecut, crescând fără anumite beneficii de care mulți copii aveau parte, l-a făcut să devină mai puternic și hotărât în ceea ce privește viața sa. El a rămas alături de familia sa, în special de mama sa, pe care o iubește foarte mult.

„Noi am crescut de mici la țară, la fermă, mergeam desculți pe câmp, cu animalele. A fost o copilărie foarte frumoasă, nu am avut telefoane, calculator. Primul calculator ni l-a cumpărat mama când aveam 15 ani. Am învățat foarte mult să apreciem lucrurile, acum ne bucurăm foarte mult de ceea ce avem.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm de familie și că suntem toți foarte uniți. Dacă vezi oamenii fericiți și că se simt bine, parcă nici nu îmi mai trebuie bani. Noi încă de mici am fost crescuți modest, știu cum e să fii și sărac, și bogat. Am gestionat foarte bine celebritatea, nu m-a luat valul. Din banii mei mi-am luat o mașină, care valorează cam cât o casă, mi-am cumpărat și o casă”, a spus Culiță Sterp.

Survivor Romania 2021 Live Video, 10 ianuarie. Scandal mare între Faimoși și Războinici

Artistul a avut parte și de momente frumoase în copilăria sa, mărturisind că animalele i-au fost cele mai bune prietene. „Crescând în natură, cred că mi se potrivește perfect “Survivor România”, nu aș vedea alt format care să mi se potrivească mai bine. Mai ales că, în sezonul trecut, a fost și fratele meu acolo. Sunt ambițios și tot ce îmi pun în minte duc la bun sfârșit. Sunt un om foarte bun la suflet și am multă încredere în oameni, chiar dacă mă dezamăgesc uneori”, a continuat acesta.

ADVERTISEMENT

Toate dezvăluirile făcute de Culiță Sterp au fost făcute înainte de a se îmbarca în aeronava către Republica Dominicană, acolo unde va da testul de supraviețuire, în junglă, alături de ceilalți Faimoși și Războinici.

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi