Life

Dezvăluiri exclusive despre Elena Marin! Cum se reface după 6 luni de Survivor România: ”Era să dormim în parc”

Elena Marin, cea mai longevivă concurentă de la Survivor România 2021, trece acum prin momente de readaptare la condițiile trăitului în civilizație după șase luni petrecute în jungla din Republica Dominicană.
22.07.2021 | 16:14
Dezvaluiri exclusive despre Elena Marin Cum se reface dupa 6 luni de Survivor Romania Era sa dormim in parc
Elena Marin a intrat in perioada de recuperare de dupa Survivor Romania 2021 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Întoarsă în România, Elena Marin încearcă să se refacă după experiența trăită la Survivor România 2021, adaptarea ei la condițiile normale de viață fiind una destul de dificilă.

Cum se readaptează Elena Marin după Survivor România

Ajunsă în România, Elena Marin a revenit în dormitorul casei sale pe care îl împarte cu Andrei, logodnicul Faimoasei de la Survivor România. Doar că adaptarea la confortul de acasă a fost mai dificilă decât se așteptau.

ADVERTISEMENT

Și, glumind, Andrei, logodnicul Elenei Marin, ne-a dezvăluit că, la un moment dat, dezobișnuită să doarmă într-un pat comod și moale, Faimoasa a primit, din partea lui, o propunere care a făcut-o să râdă în hohote.

”Am întrebat-o dacă nu vrea să dormim în parc, pe gazon. Și, la cum s-a uitat prima oară la mine, era să dormim în parc. Ar fi fost culmea, mă și vedeam cum dau explicații oamenilor care ne găseau pe acolo”, ne-a spus, râzând, Andrei, logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, recunoaște el, încă sunt probleme de readaptare pentru Elena Marin, cele șase luni petrecute în sălbăticia junglei din Republica Dominicană fiind, probabil, greu de uitat.

”Mai dormim și pe jos. Mai rar, e adevărat, dar mai ațipim. Glumesc… Dar nu m-ar mira să o găsesc dormind pe parchet, de dragul amintirilor. Oricum, perna e istorie…”, ne-a mai spus, amuzându-se, Andrei.

ADVERTISEMENT

Elena Marin se recuperează după Survivor România 2021

Cu toate acestea, Andrei, logodnicul Faimoasei, ne-a dezvăluit că, încă, Elena Marin încearcă să se recupereze după cele mai mult de șase luni petrecute la Survivor România.

”Încă sunt probleme cu somnul, este adaptarea la diferența de fus orar. Începe să își revină, dar nu e complet. Și, normal, mai sunt micile probleme de după Survivor cu privire la articulații, cu mâncarea…”, a mai spus pentru FANATIK logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Andrei își păstrează optimismul cu privire la recuperarea rapidă a logodnicei sale, Faimoasa făcând eforturi serioase în această direcție.

Elena Marin
Elena Marin a inceput sa scape de problemele pe care le avea in ultimpa perioada petrecuta la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

”Important este să fie liniștită și să se odihnească, să recupereze perioada în care a fost, tot timpul, sub presiune. Și restul problemelor vor dispărea de la sine, așa cum e și normal”, ne-a mai dezvăluit Andrei.

Ce proiecte pregătește Elena Marin

Elena Marin, după Survivor România 2021, pare să fie una dintre cele mai curtate vedete de pe la noi, atât de televiziuni, cât și de cei care își doresc să își promoveze produsele și să își asocieze imaginea cu frumoasa dansatoare.

Cu toate acestea, ne-a dezvăluit Andrei, logodnicul ei, Elena Marin nu a luat, momentan, nicio decizie cu privire la viitorul ei profesional, ea axându-se în această perioadă pe recuperare și odihnă.

Elena Marin și Andrei, logodnicul ei, și-au reparat relația

Așa cum ne-a mărturisit Andrei, întoarcerea Elenei Marin în România, după mai bine de șase luni petrecute pe tărâmul Republicii Dominicane, a provocat emoții și mici temeri cu privire la sentimentele celuilalt, dar, din fericire, lucrurile s-au pus imediat la punct.

”A fost o perioada lungă, de aproape 7 luni, în care nu am vorbit niciodată, lucru la care nu ne așteptam, speram că, totuși, ne vom putea vedea în jocurile de comunicare, că vom putea vorbi măcar la telefon. Totuși, sentimentele noastre au fost de neatins și iată că a venit, în sfârșit, momentul să ne bucurăm de ele”, a mai spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

De altfel, și dansatoarea a mărturisit la Teo Show că s-a dus în Dominicană fără să știe dacă ei vor mai fi împreună sau nu. În cele din urmă, Elena Marin și Andrei au reușit să recupereze o relație care părea să fie într-o situație dificilă.

ADVERTISEMENT