Life

Dezvăluiri exclusive despre gala MMA în care luptă Zanni vs. Gheboasă! Urmează bătălia secolului între vedete: Dorian Popa vs. Cheloo?

Gala MMA din 27 septembrie 2022 se anunță una încinsă, Zanni urmând să se bată cu Gheboasă. Alături de ei vor fi și alte vedete din România.
26.09.2022 | 17:37
Dezvaluiri exclusive despre gala MMA in care lupta Zanni vs Gheboasa Urmeaza batalia secolului intre vedete Dorian Popa vs Cheloo
Gala MMA îi va aduce față în față pe traperii Zanni și pe Gheboasă, iar Dorian Popa și Cheloo se pregătesc de confruntare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate de la organizatorul Galei RXF din 27 septembrie 2022, Sebastian Vieru, ce show va fi la Romexpo, acolo unde se vor desfășura luptele și ce vedete se vor înfrunta în ringul MMA.

Zanni vs. Gheboasă, cap de afiș al galei MMA

Capul de afiș al galei MMA din 27 septembrie, main-eventul serii, va fi lupta dintre Zanni și Gheboasă. ”Inițial, Zanni a rămas fără adversar, dar am reușit să îl aducem pe Gheboasă”, a explicat, în exclusivitate pentru FANATIK, Sebastian Vieru, promotorul și organizatorul înfruntării.

ADVERTISEMENT

Cei doi trapperi au acceptat să lupte pe ultima sută de metri, câștigătorul Survivor România 2021 fiind decis să debuteze în lumea sporturilor de contact, mai ales că, de luni bune, se antrenează aproape zi de zi pentru a fi în formă maximă.

”Zanni l-a acceptat pe Gheboasă. Zanni e bărbat. Mi-a zis  că se bate cu oricine îi aduc. Mi-a spus că nu s-a antrenat ca să se dea lovit chiar înainte de luptă, așa cum a fpcut adversarul lui care spune că s-ar fi accidentat.

ADVERTISEMENT

Cei din echipa lui Velea (Alex Velea, impresarul și cel car el-a lansat pe Zanni, n. red.) au fost dezamăgiți, mi-au zis că e clar că Zanni l-a bătut pe adversarul inițial dacă la nu s-a prezentat. Nu sunt convins însă că el s-a accidentat”, ne-a mai spus Sebastian Vieru.

Cu toate că a fost nevoit să găsească, în ultima clipă, un alt adversar pentru Zanni, Sebastian Vieru spune că în poate înțelege pe  Cipi Raw, cel care a abandonat lupta înainte de a începe. ”Trebuie să acceptăm faptul că nu sunt profesioniști și că adrenalina, teama, emoțiile își spun cuvântul mai tare ca la sportivul profesionist. Iar dacă ei și-au făcut o imagine de băiat rău și vin cineva și te bate nu îți pică bine deloc”, mai spune promotorul galei.

ADVERTISEMENT

Ce vedete se luptă în ringul MMA în gala din 27 septembrie

Gala din 27 septembrie aduce și o serie de alte vedete în ringul MMA. Una dintre confruntările care se anunță cât se poate de încinse este între colericul  cântăreț What’s Up și Exploit, fost membru al trupei 5GANG și producător muzical.

De altfel, la conferința de presă care anunța gala RXF acum câteva săptămâni, What’s Up a fost la un pas să debuteze înainte de vreme în MMA, artistul fiind la un pas să se încaiere cu Ionuț Atodiresei, fost campion în domeniu și moderator al evenimentului.

ADVERTISEMENT

La gală, doi dintre cei mai populari foști concurenți ai emisiunii Puterea Dragostei, Alex Bobicioiu și Alex Zănoagă, vor avea ocazia să își împartă pumni. Cei doi, care, printre altele, au și o problemă personală de împărțit – amândoi dorind să o impresioneze pe Simina Loica – vor rezolva astfel diferendele pe care le au din cauza frumoasei care le-a furat inima.

Show-ul din ring va fi completat și de o înfruntare a personajelor celebre din diverse emisiuni TV, subiect de nenumărate scenete care mai de care mai amuzante. Mai exact, Fachiru` îl va înfrunta pe celebrul Pervers de pe Târgu Ocna.

Galele MMA, făcute cu artiști și influenceri: ”Profesioniștii nu vând”

În exclusivitate pentru FANATIK, Sebastian Vieru a explicat de ce a decis ca în galele pe care le organizează el, de acum înainte, să se alinieze la start doar cântăreți, influenceri sau alte vedete de pe la noi.

Am decis ca în galele RXF să nu mai băgăm profesioniști. Profesioniștii nu vând, deloc! Nu au vândut niciodată, în real, la noi. Televiziunile nu sunt interesate dacă nu ești Moroșanu. Nici Daniel Ghiță nu a vândut la noi prea multe bilete, doar Moroșanu a fost magnet pentru public”, ne-a spus Sebastian Vieru.

De altfel, acesta este și motivul pentru care, deja, a demarat discuțiile pentru următoarea gală, una care va avea loc în luna februarie a anului viitor. Iar pentru respectivul eveniment, anunță Sebastian Vieru, vor fi contractate vedete de primă mână.

Dorian Popa și Cheloo, doriți în următoarea gală MMA

Sebastian Vieru a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cu ce vedete duce discuții cât se poate de serioase pentru gala care va avea loc la începutul anului viitor. Iar printre acestea se numără nume precum Dorian Popa, Cheloo, Grasu XXL sau Bianca Drăgușanu.

”În gala din februarie  vor intra TJ Miles, Iancu Sterp și suntem în discuții avansate cu Dorian Popa. Pentru Dorian Popa suntem în discuții cu Cheloo. Să vedem dacă va accepta. Dorian Popa vrea să se bată și cu Grasu XXL, pentru că rapperul a vorbit urât de el. Dar să vedem ce se poate”, ne-a spus, în exclusivitate, Sebastian Vieru.

Mai mult, dezvăluie promotorul galei RXF, Bianca Drăgușanu este, încă, în vizorul lor pentru a-i organiza vedetei debutul în lumea artelor marțiale. Andreea Tonciu a refuzat-o pe Bianca Drăgușanu, dar nu știu din ce motive. Bianca Drăgușanu este încă în picioare, să vedem ce adversar corect putem să îi găsim”, ne-a precizat el.

Singurul impediment, recunoaște Sebastian Vieru, este legat de sumele, uneori exagerate, cerute de vedete pentru a urca în ringul MMA. ”Când e vorba de bani, vă spun sincer, sumele sunt discutabile. Ei cer mulți bani, și Dorian a cerut 300.000 de euro, dar nu înseamnă că aceea este suma pentru care te înțelegi cu ei. Până atunci mai discutăm, până la luptă se mai schimbă. Uneori este doar o chestiune de marketing”, ne-a spus el.

ADVERTISEMENT