Life

Dezvăluiri fabuloase făcute la Profețiile lui Mitică! Cât cheltuia Sorin Ovidiu Vîntu și ce face acum afaceristul

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri fabuloase despre Sorin Ovidiu Vîntu la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”, față în față cu Horia Ivanovici.
08.04.2023 | 12:05
Dezvaluiri fabuloase facute la Profetiile lui Mitica Cat cheltuia Sorin Ovidiu Vintu si ce face acum afaceristul
Sorin Ovidiu Vîntu cheltuia sume fabuloase. Declarațiile fabuloase făcute de Mitică Dragomir
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a povestit cum Sorin Ovidiu Vîntu nu facea rabat în ceea ce privește confortul. Cunoscutul om de afaceri spărgea sume fabuloase în concedii. Dezvăluirea-bombă legată de preț a fost făcută chiar de Mitică Dragomir, în cadrul emisiunii “Profețiile lui Mitică”, realizată de Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, la Profețiile lui Mitică, dezvăluiri despre Sorin Ovidiu Vîntu

Dumitru Dragomir a povestit lucruri neștiute despre Sorin Ovidiu Vîntu, în emisiunea ”Profețiile lui Mitică”. Fără să ascundă că a fost martor ocular în momentele de lux în care se lăfăia Sorin Ovidiu Vîntu, Mitică, cu umor, a făcut dezvăluiri de senzație.

ADVERTISEMENT

“Era 10.000 de dolari pe noapte. Vilă cu piscină în față. La micul dejun venea un bucătar și un ospătar și îți turna Dom Perignon și tu stăteai în piscină. E ceva de vis. O sticlă e 1000 de dolari. Era mizilic”, povestea Mitică Dragomir în emisiunea “Profețiile lui Mitică”, în direct, față în față cu Horia Ivanovici.

Și dacă nu v-a convins meniul servit la micul dejun în resortul preferat de Sorin Ovidiu Vântu, Mitică Dragomir a povestit și cu ce feluri de mâncare se delectau milionarii.

ADVERTISEMENT

“Erau 40 de feluri de mâncare, pentru două persoane, nu am văzut așa ceva. Bine, și prețul. Îți pica părul, acum 20 de ani”, declară Mitică Dragomir.

Cât costa un sejur la resortul preferat al lui Sorin Ovidiu Vîntu

Atunci când banii nu sunt o problemă, sumele fabuloase cheltuite pe sejururi de lux nu sunt ceva ieșit din comun. Iar Sorin Ovidiu Vîntu scotea din buzunar bani grei.

ADVERTISEMENT

“Cred că costa un sejur un milion de dolari. Sorin Ovidiu Vântu plătea milionul de dolari pe concedii, când avea toți invitații. Avea invitați cu zecile, cu sutele”, a spus și Horia Ivanovici.

Sorin Ovidiu Vîntu, un bărbat mai mult decât generos

Se pare că Sorin Ovidiu Vîntu învârtea milioanele de dolari fără stres. Mai mult decât atât, era foarte generos cu prietenii săi, care beneficiau de vacanțele oferite de afacerist.

ADVERTISEMENT

“A fost foarte larg la mână. A fost și când nu prea mai avea bani, tot larg era. Avea un vapor în Deltă și un hotel, avea un spațiu unde mergeau toți șmecherii Bucureștiului la pescuit.

El avea o barcă cu motor de viteză, de concursuri și zbura pe lângă tine, îți dai seama. Acolo își trăia verile. Toți oamenii mari ai țării veneau pe la el”, povestește Dragomir la ”Profețiile lui Mitică”.

Care este motivul pentru care Sorin Ovidiu Vîntu nu mai merge la hotelul din Deltă

Vremurile în care Sorin Ovidiu Vîntu spărgea milioane de dolari alături de priteni nu mai sunt cum erau. După ce s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate, afaceristul a evitat să mai meargă la hotelul său din Deltă.

“Acum, de când s-a îmbolnăvit, pentru că l-au chinuit ăștia prin pușcărie până s-a îmbolnăvit și nu se mai duce în umezeala aia acolo. Când era în Deltă, mă duceam și eu des pe la el.

Era un gentleman, îți trimitea elicopterul, te duceai cu elicopterul, era o nebunie. Avea bucătărese care făceau toate felurile de mâncăruri din pește. Poate să mă înjure lumea, eu îl apreciez foarte mult. Are un caracter ales. ” a mai adăugat Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT