News

Dezvăluiri în cazul unui scandal sângeros dintre două clanuri de interlopi din București și Ilfov. Cum i-au “scăpat” polițiștii pe agresori

Dezvăluiri în cazul unui scandal sângeros dintre două clanuri de interlopi din București și Ilfov, în care a fost atacat fiul unui fost primar milionar.
31.03.2023 | 15:30
Dezvaluiri in cazul unui scandal sangeros dintre doua clanuri de interlopi din Bucuresti si Ilfov Cum iau scapat politistii pe agresori
Dezvăluiri în cazul unui scandal sângeros. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dezvăluiri în cazul unui scandal sângeros dintre două clanuri de interlopi din București și Ilfov, în care a fost atacat fiul unui fost primar milionar. Potrivit Gândul, polițiștii au ajuns prea târziu acasă la interlopii care au pornit bătaia într-o cunoscută sală de nunți din Dâmbovița.

Dezvăluiri în cazul unui scandal sângeros

Lumea subterană a Bucureștiului a fost zguduită serios în urmă cu mai multe zile, când o bătaie grozavă se isca la ziua de naștere a unui copil de milionar, mai exact Eduard Rusu, fiu al fostului primar din Tărtărești, considerat de altfel un edil foarte bogat, poate chiar cel mai bogat din România.

ADVERTISEMENT

Scandalul a fost provocat de Constantin Raiciu, zis Litrașu, Marius Alecu, zis Bebino și Alexandru Stoica, zis Aticu, precum și de vărul său Robert Constandache. La cinci zile distanță de la eveniment, mascații au vizitat mai multe locații, însă nu ar fi găsit mai nimic relevant pentru anchetă.

Petrecerea la care a avut loc incidentul era o simplă zi de naștere, la care printre alții era invitat și Ion Coporan, un apropiat al clanului Duduianu. Ca și o coincidență, invitatul își serba la rândul său ziua de naștere și a primit acceptul familiei Rusu să-și cheme la rândul său invitați care să petreacă.

ADVERTISEMENT

Coporan i-a avut invitați pe Litrașu, Bebino, Aticu dar și pe Robert Costandache. Scandalul ar fi pornit după ce sărbătoritul Eduard Rusu s-a supărat pentru că invitații lui Coporan țineau lăutarii ”ocupați”, doar la masa lor. De la vorbe grele la bătaie a fost un singur pas, astfel că fratele sărbătoritului, Marius Rusu, a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu un baston telescopic.

Mai mult, Costel Litrașu și Aticu ar fi scos arme de foc, dar nu le-au folosit. În primă fază, Bebino și Aticu s-au făcut nevăzuți, însă la audieri a venit Litrașu, cu un pistol de jucărie, de tip airsoft, despre care a spus că e arma folosită în timpul incidentului.

ADVERTISEMENT

Deși anchetatorii ar crede că de fapt interlopii aveau la ei arme reale, nu de jucărie, acum e prea târziu pentru a mai demonstra contrariul. Nici măcar la descinderile mascaților nu s-a mai găsit nimic relevant, exceptând o armă cu bile din plastic acasă la Aticu, similară cu cea predată de Costel Litrașu.

Sursa citată menționează că până în acest moment au fost prinși trei dintre cei patru agresori, mai exact Litrașu care a ajuns în arest preventiv, Bebino care e în arest la domiciliu, Robert Constandache care a primit control judiciar. Aticu e în continuare de negăsit, conform unor surse din anchetă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, frații Eduard și Marius Rusu, agresații din această poveste, au refuzat să depună plângere. ”În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că două persoane ar fi fost agresate, una dintre acestea și-a retras plângerea prealabilă, iar cealaltă a refuzat să depună plângere. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege”, a anunțat IPJ Dâmbovița, potrivit Gândul.

ADVERTISEMENT