News

Dezvăluiri în lacrimi despre Silvia, fetița de 5 ani ucisă de criminalul din Bascov: ”Era un copil foarte cuminte, iubea tenisul. I s-au tăiat aripile”

Crimele de la Bascov au creat un șoc pentru rudele celor uciși, dar și pentru comunitatea locală. Printre cei mai afectați a fost antrenorul de tenis al fetiței de 5 ani înjunghiată chiar de unchiul bolnav psihic.
10.08.2022 | 22:06
Dezvaluiri in lacrimi despre Silvia fetita de 5 ani ucisa de criminalul din Bascov Era un copil foarte cuminte iubea tenisul I sau taiat aripile
Crima multiplă de la Bascov bulversat pe antrenorul de tenis al Silviei. Foto: captură Antena 3, dcnews.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Potrivit Antena 3, Gabriel Săndulescu aștepta ca Silvia să ajungă la terenul de antrenament la ora 19:00. Timpul trecea și fetița nu apărea, astfel că tehnicianul a început să fie îngrijorat.

Crimele de la Bascov l-au șocat și pe Gabriel Săndulescu

Nu înțelegea ce se întâmpla, pentru că micuța era pasionată de tenis și nu întârzia la antrenamente decât dacă avea un motiv foarte serios. În plus, tatăl fetiței confirmase la ora 14:00 că Silvia va fi prezentă la antrenament.

ADVERTISEMENT

Când se apropia ora de începere a ședinței de pregătire, antrenorul a aflat despre știrea în care se anunța că o întreagă familie a fost măcelărită în Bascov, iar cinci persoane au fost găsite moarte în casă.

Totuși, nu s-a gândit că nenorocirea a lovit chiar familia fetiței pe care o antrena de doar câteva luni. ”La ora 19:00, când o așteptam pe Silvia, unul dintre părinți m-a tras într-o parte și mi-a spus vestea tristă.

ADVERTISEMENT

Făcea tenis de patru luni, chiar săptămâna trecută tatăl ei insistase să lucrăm mai mult, pentru că fetița iubește tenisul, însă din păcate i s-au tăiat aripile. Era un copil foarte, foarte cuminte.

Silvia era atrasă de sport

Un copil foarte docil și un copil care se vedea clar că are înclinație spre sport. Era prea devreme să vorbim despre o speranță, însă sută la sută era o fetiță care ar fi făcut tenis în continuare.

ADVERTISEMENT

Din păcate nu va mai fi în grupa noastră”, mai spune bărbatul. Antrenorul de tenis a mai spus că Silvia era susținută de tatăl ei, care era medic și care o însoțea în permanență la antrenamente.

Părintele își iubea enorm fetița și nu pierdea nici măcar un minut din antrenamentele ei. În continuare, puteți afla detalii înfiorătoare de la crima din Bascov, dar și ce le-a făcut ucigașul rudelor sale înainte să le omoare.

ADVERTISEMENT

Amintim că după ce a ucis cu sânge rece cinci oameni, criminalul a fugit într-o pădure din apropiere și a încercat să se sinucidă. Jandarmii care l-au găsit au constatat că avea zgârieturi pe gât.

 

ADVERTISEMENT
Tags: