Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri incendiare despre cipriotul propus antrenor la FCSB: „L-a adus Șumudică! Nu are stofă de lider!”. Video Exclusiv

Elias Charalambous este unul dintre numele vehiculate pentru banca tehnică de la FCSB. Fostul său patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu nu este impresionat de cipriot.
14.03.2023 | 12:29
Dezvaluiri incendiare despre cipriotul propus antrenor la FCSB La adus Sumudica Nu are stofa de lider Video Exclusiv
Dezvăluiri incendiare despre cipriotul propus antrenor la FCSB: „L-a adus Șumudică! Nu are stofă de lider!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB îşi caută antrenor înainte de play-off. Bogdan Lobonţ este tehnicianul român de pe lista scurtă a lui Gigi Becali, anunţat în exclusivitate de FANATIK. Patronul roş-albaştrilor are şi variante din străinătate, unul dintre ei fiind Elias Charalambous.

Dezvăluiri incendiare despre cipriotul propus antrenor la FCSB: “Am intervenit delicat şi în locul lui a intrat Varela”

Cipriotul a fost fotbalist la FC Vaslui. Fostul său patron, Adrian Porumboiu, l-a caracterizat pe Charalambous la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici, spunând că nu a impresionat nici ca evoluţii, nici cu o personalitate ieşită din comun:

ADVERTISEMENT

“L-a adus Marius Şumudică. Om disciplinat în felul lui în câteva meciuri. Tot insista Şumudică în echipă cu el. Şi am intervenit delicat şi în locul lui a intrat Varela. Timpul a demonstrat că delicateţea mea a fost de bun augur. 

Şumudică a insistat mult. Eram în cantonament şi zici că a venit Franz Beckenbauer. Era fundaş central de picior stâng. S-a întâmplat ce s-a întâmplat, dar a fost un om la locul lui. De ce să vorbesc aiurea?

ADVERTISEMENT

“La vremea aia, ce era acolo, ce să fie lider? Era greu să se impună”

Fotbalistic am avut dreptate. Şi pe Gigi trebuie să îl înţelegi uneori. Din exterior vezi altfel capabilităţile unui jucător. Cu disputa dintre Varela şi Charalambous asta a fost. Dar a fost un fotbalist decent, bine educat. N-am ce să îi reproşez. 

L-am cunoscut puţin. La vremea aia, ce era acolo, ce să fie lider? Era greu să se impună ca lider acolo. Au fost jucători de mare mare valoare. Un fotbalist la locul lui, dar nu avea stofă de lider. Putea să o aibă, dar nu era îmbrăcat cu ea. 

ADVERTISEMENT

Acolo nu aveai cum. Erau alţi jucători mult peste el. Dacă Gigi vrea să piardă campionate, le pierde. Ce presiune să fie acolo? Îţi iei salariul, respecţi ordinele şi asta e. Că îţi faci praf cariera, asta este”, a spus Adrian Porumboiu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Elias Charalambous, liber de contract din 2022!

Elias Charalambous a evoluat la FC Vaslui între 2012 şi 2013. Cipriotul a bifat 12 meciuri în tricoul fostei echipe a lui Adrian Porumboiu, reuşind să înscrie un gol. S-a retras în 2017 la AEK Larnaca.

ADVERTISEMENT

Ultima dată, Elias Charalambous a antrenat la echipa Doxa Katokopias din prima ligă cipriotă, între decembrie 2021 şi mai 2022. De atunci este liber de contract.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT