Sport

Dezvăluiri incendiare din culisele câștigării titlului de Farul: cu cât vinde Hagi acțiunile clubului! Video Exclusiv

Cu cât vinde Gică Hagi acțiunile clubului Farul după ce a câștigat titlul în SuperLiga. Dezvăluiri incendiare din culise.
23.05.2023 | 11:20
Dezvaluiri incendiare din culisele castigarii titlului de Farul cu cat vinde Hagi actiunile clubului Video Exclusiv
Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri incendiare din culisele Farului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul a pus capăt cu succes unui sezon fantastic. Echipa antrenată de Gică Hagi a devenit noua campioană a României după victoria din penultima etapă, scor 3-2 cu FCSB. Dumitru Dragomir a venit cu dezvăluiri incendiare la PROFEȚIILE LUI MITICĂ despre echipa de la malul Mării Negre.

Dumitru Dragomir, impresionat de strategia lui Gică Hagi la Farul: „A făcut o mișcare absolut fenomenală”

Dumitru Dragomir i-a lăudat pe Gică Hagi și pe Ciprian Marica după ce Viitorul a fuzionat cu Farul în vara anului 2021. Fostul președinte al LPF a precizat că astfel Constanța s-a reunit, iar echipa a devenit și mai puternică.

ADVERTISEMENT

Ulterior, „Oracolul din Bălcești” a dezvăluit detalii din culisele clubului, precizând că Gică Hagi își dorește ca orice coproprietar al Farului să nu dețină mai mult de 10% din acțiuni. „Vreau să spun la Hagi. Nu știți, vă dau în premieră. Hagi a făcut o mișcare anul trecut absolut fenomenală.

El cu Ciprian Marica. Au unit Constanța. Constanța era dezbinată așa cum e Steaua. O facțiune micuță cu militarii, ceilalți mulți cu Gigi Becali. Gică Hagi a zis în felul următor: ‘Noua formă de organizare va fi că nimeni nu va avea mai mult de 10%, nici eu, Gică Hagi’. Stai să vezi ce a făcut”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din culisele câștigării titlului de Farul: „Gică Hagi i-a cumpărat 10% lui Ciprian Marica

Gică Hagi are în plan să construiască o echipă de top la Farul. „Regele” a anunțat, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIare de gând să facă transferuri în perioada următoare pentru marele vis de a se califica în grupele Ligii Campionilor.

Managerul tehnic al Farului își dorește să atragă oameni cu potențial financiar lângă Farul, iar Dumitru Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri în această direcție. „Ciprian Marica avea 20%, e premieră totală ce îți dau acum. Ciprian Marica avea 20% și Gică Hagi 80%. I-a cumpărat 10% lui Marica ca să vândă 80%.

ADVERTISEMENT

Câte 10 procente. Nu are nimeni voie să aibă mai mult de 10 procente. (n.r. din noua echipă?) Da. Au făcut fuziune. După fuziune Marica a avut 20%. Hagi a vândut și a dat câte 10% și a oprit și el tot 10%. 

Este o chestie absolut fenomenală. Din cele 20% i-a cumpărat Hagi 10% ca să rămână și Marica, cel care este coproprietar, tot cu 10%. Gică Hagi are acum 90%, dar vinde 80%. Nu dă la nimeni de exemplu 11%. Vrea Dragomir să fie coproprietarul Farului cumpără 10%. Nu 11 sau 15, sau 20. Hagi a rămas cu 10%, cu o clauză în contract că el hotărăște problemele tehnice”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gică Hagi pentru gestul de la finalul partidei Farul – FCSB: „Ești tare”

Dumitru Dragomir a precizat că suma pe care Gică Hagi i-a plătit-o lui Ciprian Marica pentru cele 10 procente din acțiunile Farului este mai mare de 1 milion de euro. Ulterior, fostul președinte al LPF l-a felicitat pe fostul „Decar de Aur” al României pentru că a mers la soția sa Marilena după câștigarea titlului.

„El a propus asta, nu altcineva. (n.r. vrea să facă club mare?) Da. Dacă l-a convins pe Ciprian Marica să renunțe la 10%… (n.r. cu cât a vândut Marica?) Știu și asta, dar n-am voie să spun. S-ar putea să fie confidențială chestia asta.

Mie mi-a spus-o, eu o știu. (n.r. e mai mult de 1 milion?) Da. Ce m-a impresionat, felicitări lui Hagi! ‘Băi, Gică! Ești tare că ți-ai luat nevasta în vestiar să fie alături de munca ta și de succesul tău. Bravo’. Săraca de ea, cât o fi suferit ca și nevestele noastre”, a încheiat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT