Dezvăluiri incendiare făcute de americanul Stacey Nolan, fost antrenor la ICIM Arad: ”Președintele clubului făcea dragoste cu două jucătoare”

Adrian Baciu   
în Baschet
28/12/2019, 18:24
Dezvăluiri incendiare făcute de americanul Stacey Nolan, fost antrenor la ICIM Arad: ”Președintele clubului făcea dragoste cu două jucătoare”
Dezvăluiri incendiare făcute de americanul Stacey Nolan, fostul antrenor de la ICIM Arad: ”Președintele clubului făcea dragoste cu două jucătoare. Sursa foto: radiotimisoara.ro

Fostul antrenor al clubului de baschet feminin ICIM Arad, Stacey Nolan, a făcut dezvăluiri incendiare legate de perioada petrecută în sezonul 2016-2017 pe banca echipei din Vestul țării. Conform tehnicianului de origine americană, la clubul arădean se petreceau lucruri care nu au nicio legătură cu activitatea sportivă.

Dezvăluiri incendiare făcute de americanul Stacey Nolan, fostul antrenor de la ICIM Arad: ”Președintele clubului făcea dragoste cu două jucătoare

Nolan a antrenat-o pe ICIM Arad în două rânduri. Prima dată în 2011, sezon în care a triumfat în toate competițiile interne, apoi în 2016-2017. Ultima aventură pentru Nolan la Arad a durat doar cinci luni la galben-albastre, antrenorul rupând înțelegerea la începutul lunii ianuarie 2017.

Nolan nu a vrut să vorbească despre motivele despărțirii în acel moment, însă a acceptat acum să vorbească despre ceea ce s-a întâmplat în realitate la gruparea arădeană în iarna anului 2017.

Într-un interviu pentru Baschet.ro, Nolan a dezvăluit că între președintele clubului, Marcel Urban, și sportiva Brankica Hadzovic a existat o relație în afara terenului de baschet care a creat o “atmosferă toxică” ce nu i-a permis să își desfășoare activitatea în condiții optime

”Vreau să știți de la mine partea reală a ceea ce s-a întâmplat în sezonul 2016/2017. M-am simțit dator să vă spun. Mereu Marcel mi-a blocat povestea, omul e necinstit.

Însă acum am considerat că e momentul să mă destăinui. Relația dintre Marcel Urban și Brankica Hadzovic era prea personală.

Aceasta era părerea mea. Nu pot vorbi în numele altor jucătoare, dar sunt sigur că multe dintre ele sunt de acord cu mine. A fost foarte greu pentru mine să lucrez în astfel de condiții. Când am ajuns la Arad nu știam de relația dintre ei. Nu aș fi niciodată de acord ca între un președinte de club și o jucătoare să existe o relație de acest gen.”

Noland: ”Președintele clubului făcea dragoste cu două jucătoare”

Nolan spune că ar fi primit informații referitoare la relațiile dintre președintele clubului, Marcel Urban, și două jucătoare din echipa sa.

”Pare ireal, dar vă spun adevărul. Chiar m-am simțit prost deoarece nu l-am văzut niciodată pe Marcel așa. Iar totul s-a intensificat când i-am transmis că vreau să renunțăm la Branki. Am fost refuzat pe loc. Pentru mine a fost clar că Marcel cu Branki controlează echipa și sunt mai apropiați decât ar trebui.

Marea majoritate a fetelor aveau acest trac asupra lor să nu poată ieși în evidență sau să joace liber datorită faptului că Branki sau Marcel le-ar fi tăiat elanul. Ea trebuie să fie fața echipei, a rămas și până în prezent, și este evident că ei sunt mai mult decât se poate vedea din afară.

Nu pot să vă spun numele, dar o sursă foarte credibilă mi-a confirmat că Marcel făcea dragoste cu Branki și Adela”, a dezvăluit Nolan pentru sursa citată.

Închide ×