Fotbal intern

Dezvăluiri incredibile despre „bad-boy” Octavian Popescu: „Extrem de urât, FCSB să țină cont!”

26.01.2021 | 12:45
Dezvaluiri incredibile despre badboy Octavian Popescu Extrem de urat FCSB sa tina cont
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a povestit ce a aflat din rândul arbitrilor despre Octavian Popescu. Fostul central spune că jucătorul utilizează un limbaj vulgar în timpul partidelor și îi îndeamnă pe cei de la FCSB să trateze cu atenție cazul. 

Considerat a fi noua ”perlă” a lui Gigi Becali,   Octavian Popescueste criticat de fostul arbitru. Balaj spune că a aflat că mijlocașul utilizează un limbaj suburban atunci când vorbește cu abitrii, în timpul jocurilor.

ADVERTISEMENT

Fostul central consideră că cei de la FCSB ar trebui să acorde o atenție sporită atitudinii lui Popescu și să îl îndemne să evite reacțiile necontrolate din timpul partidelor.

Cristi Balaj, dezvăluiri despre Octavian Popescu: „Se adresează arbitrilor extrem de urât!”

Jucătorul FCSB-ului este una dintre revelațiile actualei stagiuni. Jucătorul de 18 ani a profitat de încrederea pe care a primit-o la echipa din București și a arătat calități care îl transformă într-una dintre marile speranțe ale fotbalului nostru.

ADVERTISEMENT

Însă se pare că jucătorul are și o față mai puțin cunoscută, aceea de băiat rău. Cristi Balaj spune că a avut o discuție cu Florin Andrei, arbitrul de la jocul FCSB – FC Voluntari 2-1, în care el l-a lăudat pe jucătorul FCSB-ului.

Dar fostul arbitru avea să afle și despre latura mai puțin cunoscută a fotbalistului lui Gigi Becali. Cristi Balaj a spus că fotbalistul utilizează un limbaj extrem de urât în dialogurile cu arbitri și își dorește ca cei de la echipa de club să-i schimbe acest comportament:

ADVERTISEMENT

”Vorbeam cu arbitrul şi îl lăudam şi discutam despre el, îi lăudam viteza… Am fost dezamăgit să aflu modalitatea prin care el comunică şi se adresează arbitrilor. Extrem de urât, n-aş vrea să dezvolt, e extrem de tânăr, ar fi păcat să-şi atragă o antipatie din partea arbitrilor, pentru că ar fi un război pierdut în final şi e trist pentru el.

Nu mi-am imaginat, cunosc anumite expresii folosite şi ar fi păcat de el, pentru că ne pasă şi discutăm despre un fotbalist la care şi eu am ajuns să primesc aceste informaţii când îl lăudam, ce bucuros sunt, sper să ajungă…

ADVERTISEMENT

Ar fi bine şi sper ca cei din conducerea FCSB-ului să ţină cont de ce le spun şi o să le dau şi exemple, şi le dau şi numele arbitrilor dacă vor să-i sune. Ar fi păcat ca un jucător care simte că e bun, că are calităţi…”, a spus Cristi Balaj la Telekomsport.

Octavian Popescu este unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB, în acest sezon. Mijlocașul este omul care a obținut cele mai multe lovituri de la 11 metri pentru liderul Ligii 1, iar Adrian Porumboiu a spus pentru FANATIK că îl consideră pe Popescu mai bun decât Man, Coman și Moruțan.

În 13 meciuri a evoluat Octavian Popescu în actualul sezon pentru FCSB în campionat, dar nu a reușit să marcheze niciun gol. Jucătorul a bifat și un joc în Europa League. El a reușit însă 5 pase de gol în Liga 1. Popescu este cotat la 350 de mii de euro pe site-ul de specialitate Transfermarkt.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 6,25 este cota pentru „peste 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT