Fotbal international

Dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan: “Are o cameră secretă unde abuzează fotbaliste”

02.04.2019 | 16:39
Dezvaluiri incredibile despre presedintele Federatiei de fotbal din Afganistan Are o camera secreta unde abuzeaza fotbaliste

Khalida Popal a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan. Keramuddin Keram deţine această funcţie din 2004, însă în ultimele luni au apărut tot mai multe informaţii despre abuzurile acetuia faţă de mai multe jucătoare ale echipei naţionale. În urma acestor acuze, FIFA l-a suspendat din funcţie până la terminarea anchetei.

Dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan: “A sechestrat mai multe jucătoare”

Khalida Popal, fostă jucătoare de fotbal, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan. Keramuddin Keram şi alţi oficiali sunt acuzaţi că au abuzat de mai multe fotbaliste din echipa naţională. Popal este în prezent una dintre cele mai importante activiste şi luptă pentru drepturile omului.

“Câţiva dintre reprezentanţii Federaţiei au abuzat de fotbalistele noastre. Ne-am plâns de aceste lucruri. Am început o investigaţie pe cont propriu. Am aflat că autorul acestor violenţe era preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan. Are o cameră secretă în birou, unde le viola pe fotbaliste şi apoi le elibera”, a declarat Khalida Popal.

Dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan. Keramuddin Keram este acuzat că a violat mai multe fotbaliste
Dezvăluiri incredibile despre preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan. Keramuddin Keram este acuzat că a violat mai multe fotbaliste

Keramuddin Keram a fost suspendat din funcţie în decembrie 2018

În 2018, Keramuddin Keram, preşedintele Federaţiei de fotbal din Afganistan, a fost anchetat de FIFA după mai multe acuzaţii de agresiune şi viol. Măsura este una provizorie, iar un verdict final va fi dat la finalul anchetei.

“Înainte de a efectua o anchetă completă, cu toate probele, procurorii însărcinaţi cu acest caz au decis să-l suspende pe preşedintele AFF, pe adjunctul său, secretarul general şi antrenorul cu portarii, precum şi coordonatorul provincial”, a anunţat un purtător de cuvânt al procurorului general al Afganistanului“Nicio fată de la echipa naţională nu a fost abuzată de vreun membru al Federaţiei”, a susţinut fostul secretar general al Federaţiei de fotbal din Afganistan.