Life

Dezvăluiri incredibile făcute de Elena Chiriac de la Survivor România: „Emil Rengle mi-a făcut avansuri”. Ce relație are cu Cucu de la Noaptea Târziu

Elena Chiriac a făcut o serie de declarații neașteptate despre ce s-a întâmplat la Survivor România, dar și în afara competiției de la PRO TV. A negat că a avut o relație cu Cucu.
10.06.2022 | 17:31
Dezvaluiri incredibile facute de Elena Chiriac de la Survivor Romania Emil Rengle mia facut avansuri Ce relatie are cu Cucu de la Noaptea Tarziu
Elena Chiriac, finalistă la Survivor România 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac a trecut testul sosurilor picante din emisiunea lui Cătălin Măruță, răspunzând la aproape toate întrebările. Un singur mister a rămas neelucidat, iar numele lui este Black Mattias de la Golden Boy Society, labelul lui Alex Velea.

Elena Chiriac, dezvăluiri șocante despre Emil Rengle. Dansatorul i-ar fi făcut avansuri la Survivor România

Luptătoarea de taekwondo a vorbit despre Augustin Viziru, George Piștereanu, Cucu Gram de la Noaptea Târziu, TJ Miles și Emil Rengle. Despre unii dintre oamenii care au fost implicați mai mult sau mai puțin în viața ei a făcut câteva mărturisiri de stă mâța-n coadă!

ADVERTISEMENT

De departe, cea mai puternică afirmație făcută de Elena a fost cea potrivit căreia Emil Rengle i-ar fi făcut avansuri pe insula din Dominicană. Mărturisirea sportivei l-a luat prin surprindere până și pe Cătălin Măruță, gazda emisiunii de la PRO TV, dat fiind faptul că este de notorietate orientarea sexuală a dansatorului.

„Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. Am dormit până la urmă lângă el în baracă”, a șocat Elena Chiriac la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Nu a lipsit de la sosurile picante nici Andreea Tonciu, pe care a trebuit să o caracterizeze în trei cuvinte. Despre asistenta de televiziune a declarat că este bârfitoare, certăreață și foarte dramatică. A mai adăugat că nu ar vrea să o întâlnească niciodată pe viitor.

Elena a vrut să clarifice și situația dintre ea și Cucu de la Noaptea Târziu, care a afirmat într-o apariție tv că au avut o relație. Vedeta a zis că a fost o mare neînțelegere, iar acum relația dintre ea și Cucu este una inexistentă.

ADVERTISEMENT

Chiriac dezminte relația cu Cucu

„Inexistentă, neînțelegere… (n.r.: așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor.

S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la Untold împreună. Nu ne-am pupat”,a completat Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Despre TJ Miles a spus că dacă nu ar fi fost contextul Survivor probabil s-ar fi înțeles mai bine cu el. Pe Augustin Viziru ar vrea să îl pună la pământ într-un meci de taekwondo, existând probabil lucruri nerezolvate din perioada în care au fost concurenți la Ferma vedetelor.

A transmis un mesaj și pentru George Piștereanu, un alt ex-concurent la Ferma. A vrut să știe că a trecut peste neînțelegerile cu el și că acum nu îi poartă ranchiună.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT