Fotbal intern

Dezvăluiri inedite despre comportamentul lui Istvan Kovacs pe teren: ”Din ‘băi țărănușule’ nu-i scoate pe jucători”

02.10.2019 | 10:30
Dan Lăzărescu a făcut câteva dezvăluiri inedite despre comportamentul lui Istvan Kovacs pe teren
ADVERTISEMENT

Fostul membru în Comisia Centrală a Arbitrilor, Dan Lăzărescu, a făcut câteva dezvăluiri inedite despre comportamentul lui Istvan Kovacs pe teren. Centralul din Carei a fost în ultima perioadă protagonistul unor momente controversate când l-a jignit pe atacantul FCSB, Florinel Coman, dar și pe antrenorul formației Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu.

Dezvăluiri inedite despre comportamentul lui Istvan Kovacs pe teren: ”Nu mi-a venit să cred ce aud”

Fostul arbitrul asistent FIFA Dan Lăzărescu a dezvăluit un moment incredibil cu Istvan Kovacs, despre care a spus că ar eprobleme comportamentale: ”Istvan Kovacs a mai creat probleme și în trecut. Pe când era jucător la Concordia Chiajna, Vlăduț Munteanu mi-a zis așa: ‘Cum facem cu arbitrii care nu știu să se comporte cu jucătorii, fiindcă ce îmi povestesc colegii mei că le vorbește mai ales unul dintre arbitri…’”

ADVERTISEMENT

”Am rămas interzis și i-am cerut să-mi dea numele acelui arbitru. Mi-a spus că e vorba despre Istvan Kovacs și l-am rugat să-mi reproducă din dialog. ‘Colegii mi-au zis că din ‘Băi țăranule!’ sau ‘Băi țărănușule!’ nu-i scoate’. Nu mi-a venit să cred ce aud!”, a povestit Dan Lăzărescu, conform gsp.ro.

Arbitrul Istvan Kovacs urmărește atent duelul dintre Olimpiu Moruțan și Bogdan Vătăjelu în meciul Universitatea Craiova – FCSB

”Crăciunescu i-a făcut morală în fața celorlalți arbitri”

”Kovacs mi-a zis că nu e real, că poate în vâltoarea meciului să mai fi scăpat câte un cuvânt urât, dar că nu acesta e vocabularul său. Problema lui era că am primit aceleași plângeri și de la alte persoane, de la alte echipe. La prima consfătuire a arbitrilor, Crăciunescu l-a ridicat în picioare pe Kovacs, în fața tuturor celorlalți arbitri, și i-a făcut morală și l-a dat exemplu de aroganță”, a mai spus fostul arbitru asistent.

ADVERTISEMENT

Dacă în plan intern problemele se țin lanț de Istvan Kovacs, pe plan internațional lucrurile merg din ce în ce mai bine. Centralul din Carei a prins un nou meci în Champions League, el urmând să conducă partida în care formația lui Ianis Hagi, RC Genk, va primi, miercuri, vizita echipei SSC Napoli, în etapa a doua din Grupa E.